Saako Akçaray Kuruçeşme keskustaan?

Saako Akcaray Kurucesme keskustaan?
Saako Akcaray Kurucesme keskustaan?

Marmaran kunnallisliitto ja Kocaelin kaupunginjohtaja Assoc. Tohtori Tahir Büyükakın vieraili kauppiaissa Izmitin Kuruçeşmen keskustassa ja toivoi hedelmällisiä töitä ja haastattelua kansalaisten kanssa. Kaupunginjohtaja Büyükakın, joka oppi kansalaisten odotukset pääkaupunkiseudun kunnalta ja arvioi vaatimuksia paikan päällä, kertoi: ”Kohdimme jälleen kerran kansalaistemme, etenkin Kuruçeşmen kauppiaiden, lämpimän kiinnostuksen. Jotta voimme olla tämän rakkauden ja luottamuksen arvoisia, työskentelemme tämän alueen tarpeiden kanssa tarkkuudella

”PROJEKTITYÖTYÖmme JATKUU”

AK-puolueen Kocaelin maakunnan puheenjohtaja Mehmet Ellibeş, Izmitin piirin puheenjohtaja Ali Güney ja Kuruçeşme-vierailut, mukaan lukien järjestön jäsenet, 7'den 77'ye, jotka ovat kiinnostuneita kaikista, olivat rakkautta ja kiinnostusta Büyükakın'a Presidentti. Kaupunginjohtaja Büyükakın kuunteli kansalaisten ja käsityöläisten ehdotuksia ja vaatimuksia erittäin huolellisesti ja jatkoi työskentelyä liikenteen keskittymisen lisäämiseksi tietyinä aikoina sekä pysäköintiin liittyvien ongelmien poistamiseksi. Vastaamalla kansalaisille, jotka kysyvät Kuruçeşme-Plajyolu-yhteydestä, Büyük Projektimme jatkuu Başkanissa, pormestari Büyükakın vastasi. Kuruçeşmen alueelle perustettavaan Güney Yonca -risteykseen D100-moottoritielle varmistetaan eteläpuolella olevat tienyhteydet. Eteläiselle tielle ja rautatielle ajoneuvosillan yli annetaan pääsy Rantatien alueelle ”, sanoi.

HYVÄKSYNYT TAVARAIDEN PÄÄOSASTON "

Vierailemalla ”Raitiovaunu pääsee Kurucesmen keskustaan?” Vastasi Kocaelin pormestari Associn kysymyksiin. Tohtori Tahir Büyükakın, ”Alustavat hankkeet lähetettiin moottoriteiden pääosastolle Kuruçeşmen raitiovaunulinjan laajennuslinjan puitteissa, joka kulkee Kuruçeşmen keskustaan, ja hyväksyttiin. Jo jo raitiovaunu tuli rantaan ja se toimii. Jatkamme pyrkimyksiä tehdä ihmisistä onnellinen. ” Kaupunginjohtaja Büyükakın, joka ei riko kansalaisia, jotka haluavat saada matkamuistovalokuvan yhdistyksissä ja joka on saanut kaikille arvostuksen vilpittömin lähestymistavoin, sanoi, buluy. Pidän erittäin arvokkaana sitä, että ihmiset ovat kiinnostuneita kaupungin asialistasta ja tarjoavat meille ehdotuksiaan puutteiden varalta. Tällä tavalla määritämme tiekarttamme. Koemme onnellisuutta hallita kaupunkiamme yhdessä ihmisten kanssa yhteisellä mielellä ”.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar