Peker kertoi, että suurnopeusjuna estää työttömyyttä Sivasissa

udem oikein, pääjohtaja sanoi, että nopea juna estää työttömyyttä
udem oikein, pääjohtaja sanoi, että nopea juna estää työttömyyttä

Liikenne- ja rautatietyöntekijöiden liiton puheenjohtaja Abdullah Peker kertoi, että suurnopeusjuna tarjoaa taloudellista elinvoimaa Sivasille ja estää työttömyyttä.

Pekerin mukaan Yüksek-nopeista junista, jotka tarjoavat kuljetuspalveluita meidän aikanamme, on tullut suositeltava kuljetusväline ainakin yhtä paljon kuin lentoyhtiöitä. Sarjat ovat mukavat ja taloudelliset ovat tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat valintaan. Nopea juna Sivasin ja Ankaran välillä, jonka toivomme valmistuvan lyhyessä ajassa, valmistuu ja otetaan käyttöön.

Kuljetus- ja rautatieliikenteen työntekijöiden liiton puheenjohtaja Abdullah Peker kertoi, että nopean junan on tarkoitus pysähtyä 2-asemalle 9-tunnin matkan aikana, ja sanoi: sonra Ankaran jälkeen, Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni ja Yıldızeli saavuttavat Sivasin. Näiden paikkojen läpi kulkeva suurnopeusjuna lisää sekä kaupallista että sosiaalis-kulttuurista arvoa, nämä kaupungit tarjoavat lisäarvoa kansantaloudelle, joka stimuloi matkailua edistämällä näitä provinsseja, ja yritykset, jotka voivat luoda työvoimaa, joka tukee tuotantoa ja lisää tuotannon tehokkuutta suurissa kaupungeissa väestönkasvun pysäyttäminen ja kannustimien tarjoaminen muille provinsseille tasapainottaa väestön jakautumista

Peker kertoi: ”Sivasille ja Kayserille, jotka ovat portti Ankarasta itään, annettava merkitys ja halu edistyä teollisuuden, tekniikan, tieteen ja koulutuksen kaltaisilla aloilla kuljetusvälineillä, jotka mahdollistavat paremman kehityksen maan mosaiikin muodostavan yhteiskunnan kokonaistyöllisyyden avulla.

TUDEMSAS-järjestelmää tulisi nykyaikaistaa lisäämällä kapasiteettia valmistaa puolivalmiita tuotteita ja valmiita tuotteita suurnopeusjunaan. Kuten tiedetään, suurnopeusjunaprojektit eivät ole kuukausittain tai päivittäin tehtäviä hankkeita, vaan hanke, joka palvelee vuosisatoja. Haluamme kiittää kaikkia henkilöitä ja instituutioita, jotka osallistuivat pääkonttorimme suurnopeusjunahankkeeseen. Kaikki mitä sanon kannattavammalle Sivalle. "

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar