OSB / Törekent Koru -metrolinja-aikataulu Kuinka se järjestetään?

OSB Torekent Kor kuinka metrolinja-aikoja järjestetään
OSB Torekent Kor kuinka metrolinja-aikoja järjestetään

OSB / Törekent Koru -metrolinja-aikataulu; Ankaran metrolaitoksen OSB / Törekent-Koru-linjaa huolletaan 07.00-juna-asetelmalla ja noin 09.30-minuutin huoltoväleillä talvisin arkisin aamuna ja iltaisin ruuhka-aikoina (16.00-20.00 ja 40-4). Määritettyä huoltoväliä noudatetaan, jos vika tai vika ilmenee.

Ankaran metroaseman matkustajien määrää tarkkaillaan päivittäin, ja on nähtävissä, että junien määrä vastaa matkustusvaatimuksia. Junien lukumäärään tehdään kuitenkin tarvittavat järjestelyt matkustajien määrän kasvun mukaan.

Erilaisten toimintahäiriöiden vuoksi junat poistuvat toisinaan automaattisesta tilasta, ja siksi niitä on siirrettävä manuaalitilassa. Tämä voi johtaa palvelun viivästymiseen. Tällaisten vikojen tapauksessa odotuslinjoilla olevat varajunat otetaan käyttöön matkustajien valitusten ja palveluviiveiden vähentämiseksi.

Lisäksi jotkut ongelmat katoavat välittömästi liikenne- ja infrastruktuuriministeriön infrastruktuuri-investointien pääosaston valvonnassa olevien siihen liittyvien urakoitsijayritysten suorittamien merkinantojärjestelmätöiden jälkeen. Signaloinnin odotetaan valmistuvan kesällä 2020.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar