Keltepen hiihtokeskus ja Eğriovan lampi tarkasteltavana

Keltepen hiihtokeskus ja egriova goleti tarkasteltavana
Keltepen hiihtokeskus ja egriova goleti tarkasteltavana

Karabükin kuvernööri Fuat Gürel yhdessä varajäsenten kanssa löysivät Keltepen hiihtokeskuksen Egriovan lampi tutkimukset.

Kuvernööri Fuat Gurel, Karabukin varajäsenet Cumhur Unal, Niyazi Gunes ja Dr. Hüseyin Avni Aksoy, lääninvaltuuskunnan puheenjohtaja Hasan Yildirim ja läänin yleiskokouksen jäsenet yhdessä lääninvaltuuston jäsenten kanssa ja kuuman asfalttityön viimeinen vaihe Keltepen hiihtokeskuksessa monipuolistamaan hiihtomatkailua, retkeilyä ja vaellusta, etenkin arvioimaan, mitä voidaan tehdä matkailukohteiden lisäämiseksi Hän havaitsi Eğriovan lampi.

Erityisen maakunnan hallinnon pääjohtaja Mehmet Uzun, metsänhoitaja Rifat Atas ja Safranbolu-metsänhoitaja Sema Altunay saivat tietoja Fuat Gürelin kuvernöörilta ja parlamentin jäseniltä Karabükilta, jotka sitten tutkivat tiereittiä Eğriova-lampi ja Keltepe-hiihtokeskuksen välillä.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar