Istanbulin lentokenttä jatkaa kasvuaan

cahit turhan
cahit turhan

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan julkaisi artikkelin otsikolla “Istanbulin lentokenttä jatkaa kasvuaan ısındassa” Raillife-lehden marraskuun numerossa.

Ministerin kirjoittaja

Turkki ilmailun huippukokouksessa Istanbulissa lentokentällä kuljettavat 3. kiitotietyöt jatkuvat nopeasti. 3, jonka on tarkoitus ottaa käyttöön viime aikoina. Istanbulin lentokentän kiitoradan riippumattomia, puolueettomasti rinnankäytössä tämän numeron ensimmäisen kappaleen Turkissa, kun taas Euroopassa on toinen jälkeen Amsterdamin lentokentällä.

Aloitimme kuitenkin myös pyrkimykset toteuttaa Istanbulin lentokentällä "samanaikainen lasku kolmella kiitotiellä", jota ei toteuteta missään Yhdysvaltojen ulkopuolella. Tällä tavoin Turkin avannut uusia ovia maailmalle ja tekniset kannalta maailman monista hajoaminen lentokentältä Istanbulin lentokentälle, se tarjoaa merkittävää helpotusta risteily kokea riippumaton 3 radalla.

  1. Kun kiitotie on valmis, Istanbulin lentokentällä on 3-operatiiviset kiitotiet, joissa on 5-riippumattomat kiitotiet ja varakiitotiet. Uuden kiitotien ansiosta lentoliikenteen kapasiteetti kasvaa 80-lentokoneiden lentoonlähdöistä 120: iin tunnissa, kun taas lentoyhtiöiden lähtö- ja saapumisaikojen joustavuus kasvaa. Lisäksi 3 sijaitsee lähellä lentokenttää, jolla kotimaisia ​​lentoja harjoitetaan. Kiitotien valmistuttua myös nykyiset taksiajat vähenevät 50: lla. Aluksi aiomme käyttää 3-kappaletta erilaisissa yhdistelmissä. Sitten liikennepainosta riippuen joitain kiitotiejä käytetään lentoonlähtöön, osa kiitoteitä laskeutumiseen tai lentoonlähtöön. Tämä menetelmä lisää tuntuvasti laskua ja nousua pystyvien ilma-alusten lukumäärän huomattavan kasvun.

Istanbulin lentokenttä, joka kasvaa jatkuvasti päivä päivältä, on yksi tärkeimmistä 20: n vuotuisen kasvutarinan tekijöistä, kuten olemme aina sanoneet, saavuttaessaan täyden kapasiteettinsa. Se vastaa Aasian ja Afrikan sekä Istanbulin tarpeisiin ja tuo Istanbulin ansaittuun asemaansa kansainvälisillä lentoyhtiömarkkinoilla. Siitä tulee yksi tärkeimmistä jakelukeskuksista kaikkialla maailmassa, etenkin Euroopassa ja Aasian ja Tyynenmeren maantieteellisellä alueella. Istanbulista tulee kaupunki, joka ylittää aikakauden gibinsa aivan kuten Fatih Sultan Mehmetin aika.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Ostotarjous: Ohjelmisto- ja tukipalvelu

Marraskuu 11 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: Work Place Doctor Service

Marraskuu 11 @ 11: 30 - 12: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar