Intercityn suurten nopeuksien pikalennot alkavat

Intercityn nopea pikakuljetus
Intercityn nopea pikakuljetus

Intercity High Speed ​​Express tulee; Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö valmistelee uusien YHT-linjojen käyttöönottoa 2020: ssä ja aikoo käynnistää pikapalveluita YHT-reiteillä tehokkuuden parantamiseksi.

HürriyetEray Görgülü'nun uutisten mukaan; Ministeriö laatii uuden liiketoimintamallin ja YHT-reiteille järjestetään pikakaupat suurten kaupunkien välillä. YHT-linjan pituutta lisätään myös 2020-kilometreistä 1213 tuhanteen 2 kilometriin 269: ssä. Tässä yhteydessä Ankara-Sivas YHT -linja tulee olemaan yksi 2020-vuonna käyttöön otetuista linjoista. Rautateiden nykyaikaistamista ja infrastruktuurin parantamista jatketaan ja nykyisille radoille investoidaan 2 tuhatta 657 kilometriä sähköä ja 2 tuhatta 654 kilometriä signaalia.

TUKI VALMISTUSTEOLLISUUDELLE

2020: n sisällä uudet rautatiet valmistuvat ja otetaan käyttöön. Tähän suuntaan Halkalı- Kapıkule-rautatieprojekti valmistuu palvelemaan valmistusteollisuutta, ja vientimahdollisuuksia alueelle lisätään ja kuljetuskustannuksia alennetaan. Konya-Gaziantep-rautatie valmistuu ja pääsy Adanan, Mersinin ja İskenderunin satamien valmistusteollisuuden aloille helpottuu. Konya-Karaman-rautatiehanke saadaan päätökseen merkinanto- ja rahti- ja henkilöliikenteen aloittamiseksi. Adana-Mersin 3. ja 4. kalligrafia, 1. ja 2. linjan kunnostamisen ja Çukurovan lentokenttäyhteyshankkeen rakentaminen. Toisaalta Gaziantep-Habur-rautatieprojekti tarjoaa logistiikkapalveluita Habur Border Crossingille. Tämän puitteissa valmistuvat Gaziantep-Mardin-rautatiehankkeen tutkimushankkeet. Torbalı-Alsancakin satamarautatiehanke on myös keskeneräisten hankkeiden joukossa. Gebze-Sabiha Gökçen-Yavuz Sultan Selim -silta-Istanbulin lentokenttä-Halkalı rautatieyrityksen lopullinen projekti valmistuu ja rakennuskilpailu järjestetään.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar