İBB-kuljettaja rekrytoi henkilöstöä!

Ibb-junan kuljettaja tekee henkilöstöostoja
Ibb-junan kuljettaja tekee henkilöstöostoja

İBB-veturinkuljettaja rekrytoi henkilöstöä !; Istanbulin pääkaupunkiseudun työnhakijoille İBB-urasivu Uudet työpaikkailmoitukset kautta. Yksi henkilöstön rekrytointiilmoituksista, joita kaikki seuraavat uteliaana junan kuljettaja henkilökunta oli vastaanotossa. IMM: n urasivulla julkaistussa rekrytointiilmoituksessa ilmoitettiin myös hakijoille haettavat hakemusvaatimukset.

IMM ilmoitti, että henkilöstö ostettiin

IMM: n julkaisemassa rekrytointiilmoituksessa palkataan Istanbulin Euroopan puolella asuva veturinkuljettaja. " Lisäksi ”määritetyn liikkumisaikataulun mukaisesti käyttää kaupunkien maanalaisia ​​kuljetusvälineitä ja varmistaa kuljetusten jatkuvuus. Etsimme kollegoita, jotka rakastavat Istanbulia kovasti

JUNA-AJONEUVON HENKILÖSTÖ HANKINNAN ILMOITUS

IMM: n urasivulla julkaistussa rekrytointiilmoituksessa ehdokkaille haettavien hakemusvaatimusten joukossa ainakin ensisijaisesti teknisen korkeakoulun valmistuneita tai ammatillisia kouluja; Sähkö-elektroniikka, auto, moottori, tietotekniikka, tietokone, kiskojärjestelmät, mekatroniikka, automaatio, mekaaniset yksiköt vaaditaan valmistumaan.

Lisäksi hakijoille asetettujen vaatimusten joukossa luetellaan seuraavat vaatimukset:

 • Jotta sinulla olisi vähintään B-luokan ajokortti,
 • Suorittanut asevelvollisuutensa mies ehdokkaille,
 • Ei esteitä työvuorolle,

Kuinka paljon junaajuri maksaa?

İBB-urasivulla, joka julkaistaan ​​veturinkuljettajan palkkamäärää koskevassa rekrytointiilmoituksessa, ei kirjoiteta veturinkuljettajan palkkaa, ts. Vähintään 4 tuhat puntaa ja 6 tuhat puntaa tiedetään muuttuvan. (Kamupersonel)

TCDD-henkilöstön palkat aseman mukaan Kuinka paljon rahaa?

2019 Year TCDD: n henkilöstön rekrytointi jatkuu, kun taas tämän vuoden henkilöstön palkat ovat myös uteliaita. 2019 vuosi Mikä on TCDD: n henkilöstön palkka työsuhteessa?

Valtion rautateiden pääosaston henkilöstö aloitti työskentelyn 2019: ssä ja saa palkkoja määritetyn palkkaasteikon mukaisesti. Turkin tasavalta valtionrautateiden henkilöstön palkat palkkaluokka ja virkaikä lisätään määrittämisestä peruspalkka. 2019 State Railwaysin henkilöstön palkka-asteikon palkat ovat seuraavat.

Julkaistun peruspalkka-asteikon mukaan; Päähuoltokeskuksen apulaispäällikkö, pääinsinööri, lääkäri, konsultti, lakimies, valvoja, tilojen päällikkö, vastaanotto-lähetysapua vastaava johtaja, erikoislääkäri, asiantuntijainsinööri, tienhuollon korjauspäällikkö, tien mekaanisen työpajan avustaja, tienhaaran päällikkö VR: n Turkin tasavallan, nämä ihmiset ovat korkeimmat palkattuja työntekijöitä.

Mikä on vasta palkatun henkilöstön palkka TCDD: ssä?

 • Lakimiehen nettopalkka vasta rekrytoiduille valtion rautateille: £ 5750 maksettu noin.
 • Uusien rekrytoitujen insinöörien nettopalkka: £ 5600 maksettu noin.
 • TCDD: n vasta palkatun tulkin nettopalkka: £ 5200 maksettu noin.
 • Uusien tutkinnon suorittaneiden valtion virkamiesten nettopalkka: £ 4400 maksettu noin.
 • TCDD: n äskettäin rekrytoitu assosioituneen tutkinnon suorittaneen nettopalkka £ 4350 maksettu noin.
 • TCDD: n vasta palkatun keskiasteen tutkinnon suorittaneiden nettopalkka: £ 4150 maksettu noin.
 • Teknikon nettopalkka vasta rekrytoiduille valtion rautateille: £ 4900 maksettu noin.
 • Uuden kapellimestarin nettopalkka valtion rautateillä: £ 4700 maksettu noin.
 • Uusien rekrytoitujen teknikkojen nettopalkka: £ 4500 maksettu noin.
 • TCDD Wagon -teknikon nettopalkka: £ 4650 maksettu noin

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar