Hyviä liiketoiminnan uutisia Eskisehirissä ..! Naispuolinen linja-auton kuljettaja

Eskişehir-liiketoiminnan mujdesi-naisbussi-soforu otetaan palvelukseen
Eskişehir-liiketoiminnan mujdesi-naisbussi-soforu otetaan palvelukseen

Hyviä liiketoiminnan uutisia Eskisehirissä ..! Naispuolinen linja-auton kuljettaja; Eskişehir Metropolitan Municipality on ilmoittanut palkkaavansa naisbussikuljettajia jakamalla sosiaalisen median tilit. Görsel Uskomme, että kuljetuskalustossamme tulisi olla enemmän naisvaltaa kuntahallituksena, joka puoltaa naisten läsnäoloa kaikilla elämänalueilla ”ja ehdot, jotka ehdokkaiden olisi pitänyt listata.

Pääkaupunkiseudun kunta, joka on jo vuosia tarjonnut naispatriootteja kaupunkiliikenteen raitiovaunuilla, on nyt ilmoittanut palkkaavansa naisia ​​linja-auton kuljettajina. Sosiaalisen median tilien jakamisen kanssa ilmoitettiin pääkaupunkiseudun kunnan työpaikkailmoituksesta, SRC2-todistuksesta, psykoteknisestä asiakirjasta ja vanhan tyyppisestä ajokortista E, joten uudet D-luokan ajokortit halusivat hakeutua liikenneministeriöön. Sadat ihmiset jakoivat tunnuksen "Luotamme naisiin" ja saivat monia myönteisiä kommentteja.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar