Tärkeänä rautateiden Turkkiin

Miksi rautatie
Miksi rautatie

Merkitys rautateiden Turkille; Se on ensimmäinen ja tärkein osa julkisen liikenteen lähestymistapaa, jolla on kasvava merkitys kuljetusjärjestelmien kannalta. Se on integraation ja taloudellisen kehityksen dynamiikka. Se myötävaikuttaa suuresti läpi kulkevien paikkojen taloudelliseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen kehitykseen. Se on taloudellinen ja tarjoaa yleensä edullisemmat kuljetukset raskaille ja suurille kuormille. Sen avulla vaunut kuljettavat enemmän matkustajia kerrallaan ja kustannustehokkaasti. Nykymaailmassa, jossa vaihtoehtoisen energian etsiminen on kasvussa, se on ympäristöystävällisen identiteettinsä kanssa eturintamassa.

Se on vaihtoehto kasvavalle tieliikenteelle nopeiden junaverkkojen leviämisen myötä. Rautareitti, joka yhdistää Euroopan ja Aasian houkuttelevimmalla tavalla, lisää kapasiteettiamme kaupallisissa kuljetuksissa, koska se kulkee maamme läpi maantieteellisen sijaintinsa ansiosta. Se valmistaa tietä logistiikka-alan kehittämiselle. Se lisää teollisuustuotannon nopeutta, kykyä ja kapasiteettia helpottamalla pääsyä logistiikkakeskuksiin.

19, yksi keksinnöistä, joilla oli merkittävä vaikutus historian kulkuun. Juna ja rautatie, joista tuli kaupallisia vuosisadan ensimmäisellä puoliskolla; se muuttaa ja muuttaa teollisuutta, kauppaa ja kulttuuria; Taide, kirjallisuus, lyhyesti sanottuna, on ollut alue, joka vaikuttaa melkein kaikkeen ja kaikkeen, mikä koskee ihmiskuntaa.

Rautateitse matkansa aloittaneet veturit ovat johtavia sosiaalisen muutoksen ja integraation toimijoita. Taloudellisen kehityksen lisäksi rautatieinvestoinnit lisäävät sen merkitystä integroitumisen varmistamiseksi tieteelliseen, sosiaaliseen ja kulttuuriseen kehitykseen. rautatiet; esittelee modernin elämän jokaisessa asutuksessa, josta se kulkee. Rautateiden suurin mahdollinen positiivinen vaikutus julkisten palvelujen tarjoamiseen on johtanut ihmisten elämänlaadun parantamiseen tähtäävien toimien kasvuun.

Tekninen ja tieteellinen kehitys ovat tuoneet maat lähemmäksi toisiaan kuin koskaan ennen. Globalisaation ja poliittisen ja sosiaalisen yhdentymisen saattamiseksi loppuun on luotu tarve integroida liikennemuodot. Rautatien merkitys ymmärretään siis paremmin. Rautatieinvestointien pääasialliset syyt, etenkin Euroopan unionissa ja Kaukoidän maissa, eivät lopu. Kolmen viimeisen vuosikymmenen aikana on ymmärretty, että tieliikenteelle, joka on maailman eniten käytetty liikennemuoto, on merkitystä yksin.

Ministeriömme on nähnyt rautatiet yhtenä tärkeimmistä linkistä kestävän kehityksen muutoksissa ja työskennellyt kovasti elvyttääkseen tätä laiminlyötyä alaa 1951: sta 2003: n loppuun saakka. Syvä aukko vuosien 18-945 välillä, jossa koko 1951-kilometrirautatie oli rakennettu vuodeksi, mutta vain 2004-kilometriä, täytettiin viimeisellä 16-vuotuisella intensiivisen toiminnan aikataululla ja intensiivisin tutkimus tehtiin, kun verrattiin 1856-1923, 1923-1950, 1951-2003 jaksoja. se on ollut.

Rautateemme ovat hyötyneet myös siitä, että ajatus kaikkien liikennemuotojen tasapainoisesta ja integroidusta kehittämisestä on muutettu valtion painopistealueeksi. Rautatielle annettu merkitys on osoitettu investointisuunnittelussa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi, ja investointikorvaus on kasvanut räjähdysmäisesti vuodesta toiseen. Rautatie, 2023-tasavallan kohteiden alueilla

100. valmistautuu jättämään jälkensä kuljetusjärjestelmään.

●● nopea, nopea ja tavanomainen rautatiehanke,

●● Nykyisten teiden, ajoneuvokannan, asemien ja asemien nykyaikaistaminen,

●● rautatieverkon kytkentä tuotantokeskuksiin ja satamiin,

●● edistyneen rautatiealan kehittäminen yksityisen sektorin kanssa,

●● Maamme tekeminen tärkeäksi logistiikkapohjaksi alueella, etenkin kun logistiikkakeskukset odottavat tarjoavan suuria mahdollisuuksia viennille,

●● Kaukaisesta Aasiasta Länsi-Eurooppaan ulottuva moderni raudasilkkitie on perustettu ja jatkuva rautatiekäytävä on muodostettu kahden maanosan välillä,

●● Alan uusien rautatieteollisuuksien myötä monet suuret projektit on onnistuneesti toteutettu kotimaan rautatieteollisuuden kehittämisen päätavoitteiden mukaisesti, ja monet ovat työskennelleet intensiivisesti.

Turkin suurnopeusjunaverkon hankkeet 40 vuoden unelma toteutui. Ankara-Eskişehir-İstanbul, Ankara-Konya ja Konya-Eskişehir-İstanbul suurnopeusjunaradat on saatu valmiiksi ja otettu käyttöön. 8 maailmassa suurnopeusjunaverkolla, 6 Euroopassa. nousee asemaa maat ovat nyt alkaa uusi kausi Turkissa. Ankara-Sivas -nopea rautatierata on 2019: n päässä; Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-osa Ankara-İzmir -nopealla rautatieosuudella, jolla parhaillaan tehdään intensiivistä työtä, on tarkoitus valmistaa 2020, Uşak-Manisa-İzmir-osuudella 2021 ja Ankara-Bursa -radalla 2020.

Baku-Tbilisi-Kars -rautatieaseman ja Marmaray / Bosphorus -metroväylän avulla nykyaikainen rauta-silkkitie otetaan käytännössä käyttöön, ja kaukainen Aasian ja Länsi-Euroopan rautatiekäytävä tulee toimivaksi.

Marmaray 2013, joka rakennettiin maailman syvimmän upotetun putketunnelitekniikan avulla, rakennettiin Bosporiin, joka on unelmamme puolitoista vuosisataa, jota pidetään maailman teknisenä ihmeenä ja jossa kaksinkertaiset virtaukset tehdään ottaen huomioon kalojen muuttoreitit.

Uusien rautatierakenteiden lisäksi painotettiin nykyisen järjestelmän nykyaikaistamista ja aloitettiin tien uudistamiskampanja. Nykyisen rautatieverkon 10.789 km-kilometrin täydellinen kunnossapito ja uusiminen, josta suurin osa ei ole ollut ehjä rakentamispäivästä, on saatu päätökseen. Niinpä lisäämällä junan nopeutta, linjan kapasiteettia ja kapasiteettia matkustaja- ja tavaraliikenne muuttui mukavammaksi, turvallisemmaksi ja nopeammaksi ja rautateiden osuus kuljetuksista kasvoi.

Etusijalle on asetettu tuotantokeskusten, järjestettyjen teollisuusvyöhykkeiden yhdistäminen rautateille ja yhdistettyjen kuljetusten kehittäminen. Suunnittelemalla OIZ: n logistiikkakeskuksia, tehtaita ja satamia, jotka sisältävät maamme ensisijaisen logistisen arvon, ja perustamalla joitain niistä; Kansalliseen, alueelliseen ja globaaliin kuljetukseen on kehitetty uusi kuljetuskonsepti.

65. Hallitusohjelma ja 10. Parhaillaan pyritään toteuttamaan kehityssuunnitelmaan sisältyvä tan muutos kuljetuksesta logistiikkaohjelmaan. Ohjelman tavoitteena on lisätä logistiikka-alan panosta maamme kasvupotentiaaliin ja tehdä maamme yhdeksi ensimmäisistä 15-maista logistiikan suorituskykyindeksissä.

Rautatiealaa sääntelevä laki annettiin, alalle annettiin laillista vapauttamista edistävä infrastruktuuri ja avattiin yksityiselle sektorille mahdollisuus harjoittaa rautatiekuljetuksia. Tässä yhteydessä rautateiden erottamisprosessit infrastruktuurina ja junayhteyksinä on saatu päätökseen.

Vuosien välillä 2023-2035 rautatiealalla

●● Maamme Trans-Aasian keskikäytävän tukemiseksi 1.213 km 12.915 km - 11.497 km, 11.497 km 12.293 km - 2023 km saavutetaan 25.208 km: n kokonaispituus XNUMX: ssä, mikä nostaa

●● Kaikkien linjojen uusimisen loppuun saattaminen,

●● osuus rautatiekuljetuksista; nousu% 10 matkustajassa ja% 15 lastissa,

●● sen varmistaminen, että vapautetun rautatiealan kuljetustoiminta tapahtuu oikeudenmukaisessa ja kestävässä kilpailuympäristössä,

●● Lisäämällä rautatieverkkoamme 6.000 km: iin rakentamalla 31.000 km ylimääräistä nopeaa rautatietä,

●● Älykkäiden kuljetusinfrastruktuurien ja -järjestelmien kehittäminen rautatieverkon integroinnin varmistamiseksi muihin kuljetusjärjestelmiin,

●● rautateiden ja yhteyksien loppuun saattaminen salmen ja Persianlahden ylityspaikkojen kanssa ja tärkeäksi rautatiekäytäväksi Aasian, Euroopan ja Afrikan mantereiden välille,

●● Tavoitteena on saavuttaa 20% rautateiden tavaraliikenteessä ja 15% matkustajaliikenteessä.

10. Rautatiealan tavoitteet kehityssuunnitelmassa ovat seuraavat:

Kuljetusten suunnittelussa on välttämätöntä omaksua käytävälähestymistapa. Tavaraliikenteessä kehitetään yhdistettyjä kuljetussovelluksia. Nopea junaverkko, Ankaran keskusta;

●● Istanbul-Ankara-Sivas,

●● Ankara-Afyonkarahisar-Ankara,

●● Ankara-Konya,

●● Istanbul-Eskişehir-Antalya -käytäviltä
Se on muodostettu.

Nykyiset yksilinjaiset rautatiet tärkeysjärjestyksessä liikenteen voimakkuuden perusteella
on kaksinkertainen vuorattu.

Verkon vaatimia merkinanto- ja sähköistysinvestointeja kiihdytetään. Teknisten ja hallinnollisten yhteentoimivuussääntöjen noudattaminen varmistetaan keskeytymättömän ja harmonisen rautatieliikenteen varmistamiseksi Euroopan kanssa.

Satamien rautatie- ja maantieyhteydet valmistuvat. Parhaillaan rakenteilla oleva ja projektin valmisteluun valmistuva 12 logistiikkakeskus (9 logistiikkakeskus on avoinna palvelulle) valmistuu.
Turkissa, ensimmäistä kertaa logistiikka yleissuunnitelma on valmisteilla. Laaditaan ja otetaan käyttöön kokonaisvaltainen logistiikkalaki. Pyrkimykset kehityssuunnitelman tavoitteiden saavuttamiseksi jatkuvat täydellä vauhdilla

Turkki Railway Kartta

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Sal 10

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar