Ensimmäinen Turkin ..! Älykäs taksi-aika alkaa Ankarassa

Ensimmäisessä ankarada turkiyede älykkään taksi donemi basliyor
Ensimmäisessä ankarada turkiyede älykkään taksi donemi basliyor

ensimmäinen Turkissa ..! Älykäs taksi-aika alkaa Ankarassa; Uuden vaalilupauksen antanut Ankaran kunnanjohtaja, kaupunginjohtaja Mansur Yavaş esitteli lehdistölle ensimmäisen prototyypin älykkäästä taksiprojektista ına.

Hidas presidentti toteamalla sovellus toteutetaan Turkissa ensimmäisen kerran Turkissa, teknologia järjestelmä palvelemaan 7 701 tuhat taksinkuljettajat pääkaupungissa antoi hyviä uutisia jaetaan ilmaiseksi.

PALJON TURVALLISUUDESSA TULEVIA INNOVAATIOJA

Kaupunginjohtaja Yavaş huomautti, että projekti tarjoaa erilaisia ​​etuja taksi-liikkeenharjoittajien lisäksi asiakkaille, kunnille ja kaupunkiliikenteelle.

Vastaamalla lehdistön jäsenten kysymyksiin pormestari Yavaş sanoi: Tämän rahoitus ei tule kunnalta. Tekemiemme sopimusten mukaisesti se asennetaan ilmaiseksi Internetin käytön, sopimuksen pitkäaikaisen antamisen ja mainossopimusten kanssa. Se on hyvä kuljettajalle. Tästä on asiakkaalle joitain vammoja. Se on hyödyllinen kuntien ja kaupunkien kuljetuksissa. Se auttaa meitä toteuttamaan Smart Ankara -projektin. Takseissa on etu- ja takakamerat. Sisäministeriön vaatimat standardit sisältyvät tähän sovellukseen. Kun integrointi sisätiloihin on valmis, Jumala ei anna meille nähdä ajoneuvon sisällä olevia kuvia samoin kuin kuvia ajoneuvon sisällä, kun se kaatuu. "

Järjestelmään sisällytetään myös paniikkipainikkeet, mikä myös parantaa taksi-liikkeenharjoittajien turvallisuutta. Kun asiakas tai kuljettaja painaa ik-paniikkipainiketta karşısında hätätilanteessa, puhelinkeskus aktivoituu automaattisesti ja siitä ilmoitetaan hätäturvallisuusjoukkoille.

Taksissa olevat kamerat tekevät kasvojentunnistuksen sisäasiainministeriön turvallisuusyksiköitä koskevan pyöreän puitteissa ja etsittyjen henkilöiden tunnistamiseksi. Taksissa ja taksista tapahtuvissa tapauksissa kuljettajan ja matkustajan paniikkipainike voi tallentaa tapahtumakuvia.

Vaihtoehtoinen ratkaisu pääomaliikenteeseen

Tietoja järjestelmän toimintatavasta presidentti Yavaş sanoi:

"Esimerkiksi, Näemme kuinka monta taksia liikennöi tällä hetkellä Ankarassa Internetin kautta. Tämä auttaa meitä hallitsemaan liikennettä säännöllisesti. Vain pikkubussit jäävät jäljelle. Tapaamme heidän kanssaan. Myös matkustajien mukavuus kasvaa, kun liikenneruuhkat vähenevät, kun he ovat myös mukana järjestelmässä. Kun sisällytamme takseja järjestelmään, paikallinen liikenne helpottuu.

Se on; Stall-ulkoiset taksit odottavat asiakkaita liikenteessä. He eivät enää odota asiakkaita. Asiakas löytää ne. Kun he ovat ladanneet tämän sovelluksen soittaaksesi taksille pysähdyspaikasta, he voivat soittaa haluamallesi taksille. Joten liikenteessä on vähemmän liikettä. ”

Ankaran pääkaupunkiseudun pormestari Mansur Yavaş selvensi myös taksikuluja. Tätä ei tarvita. Se päivitetään automaattisesti. Lisäksi taksinkuljettajamme saavat mainontaa. He voivat ansaita ylimääräistä rahaa täältä

SMART CARD

Korostaen, että he jatkavat älykkäiden kaupunkisovellusten toteuttamista Ankarassa, pormestari Yavaş kertoi: ”Älykortti tulee pian käyttöön. Mobiilisovelluksemme avulla asiakkaat voivat maksaa taksikulut älykorteilla ja nähdä matkansa. Hän pystyy näkemään, onko hän tekemässä pikakuvaa tai matkaa matkaa. Ankarassa ei ollut tällaista valitusta, mutta asiakas voi matkustaa turvallisemmin. Jos soitit taksille sovelluksessa, näet joka taksinkuljettaja tuli, näet rekisterikilven, näet ajoneuvon mallin ja hän näkee kuinka monta puntaa hän maksaa etukäteen. Tarjouskilpailu pidetään pian. Neuvottelut sponsoreista tulevien yritysten kanssa on saatu päätökseen ”.

Älykkään taksiprojektin avulla taksissa kadonneet esineet voidaan palauttaa omistajalle ottamalla sijainti- ja sijaintitiedot. Takseille asetettavien tablettien ohjelmistojen vieraalla kielellä antaman tuen ansiosta taksikauppiaiden ja Ankaraan saapuvien turistien viestintäongelma poistuu.

MAKSU ANKARAKARTIN KANSSA

Järjestelmän ansiosta asiakas voi syöttää matkatiedot ajoneuvon tableteihin ja oppia matkan aikana maksettavan summan.

Järjestelmän kansalaiset poistavat velvollisuuden kuljettaa käteisvaroja, taksikulut luottokortin ulkopuolella voivat maksaa myös ANKARAKARTilla. Taksikauppiaat antavat myös lisätuloja ostamalla mainontaa, kapitalistiset taksinkuljettajat myös rentoutuvat taloudellisesti.

Älykkäiden kaupunkisovellusten puitteissa sekä kaupungin ilman että pilaantumista voidaan mitata takseille asetettavan anturin kautta.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar