Ensimmäinen juna Iron Silk Road debytoi Turkissa

Ensimmäinen juna tuli läpi raudan silkkitien turkiyeye
Ensimmäinen juna tuli läpi raudan silkkitien turkiyeye

Ensimmäinen juna Iron Silk Road oli tullut Turkkiin; Kiinan ja Turkin johdolla maan ja vaikuttaa 65 3 miljardin väestö, "One Belt yksi tie" kriittinen vaihe hankkeen valmistuttua Istanbulissa. Hankkeen puitteissa Kiinasta lähtevä juna pääsee Lontooseen keskeytyksettä.

Hankkeen puitteissa ensimmäinen junamatka alkoi Kiinasta Eurooppaan Rautasilkkitien kautta. Kiina Railway Express saapuu Turkissa, marraskuun 5 läpi Marmaray Bosporin putken ylitys päästä Eurooppaan. Perustuen Kiinassa, "Trans-Kaspian International Transport Route (Titan)" debytoi Turkissa kutsutaan eri linjoilla. Se on ensimmäinen Marmarayn käyttävä tavarajuna.

One Generation One Way -hanke muuttaa myös globaalin kaupan tasapainoa. Pekingistä lähtevä juna pääsee Lontooseen keskeytyksettä. Hanke tarjoaa tärkeän geostrategisen ja kaupallisen vaihtoehdon Yhdysvaltojen johtamalle Atlantin voimalle. Keskikokoiselle käytävälle, joka kuuluu yhden vyön yksisuuntaiseen projektiin, jonka odotetaan valmistuvan kokonaan 2049: ssä, viitataan historiallisen Silkkitien nykyaikaiseksi versioon. Making 8 biljoonaa dollaria investointeja Kiinassa ja alueen maiden toteuttamista varten hanke suunnitellaan, budjetti oli tarkoitus 40 miljardin dollarin kauppareittejä mukaisesti sopimuksen Kiinan ja Turkin.

Kiinan 2013: n ilmoittaman hankkeen myötä, joka mukautuu vapaaseen markkinatalouteen, rautateiden ja merikuljetusverkon, muiden Aasian maiden sekä Euroopan ja Afrikan kautta kulkeviin kiinalaisiin tavaroihin päästään lyhyessä ajassa. Turkki on myös esittämään asema tässä projektissa. Projektissa "keskitetylle putken" sijaitsevat Turkissa, Lontoossa ja Pekingissä on kaikkein kustannustehokkain tapa yhdistää. Hanke, joka mahdollistaa nopean kuljetuksen Euroopasta Kiinaan, vähentää merkittävästi toimituskuluja molemmissa kauppasuunnissa.

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar