Animoitu levityshälytys Istanbulin metroasemalta!

aivan erityinen video istanbulin metrolla
aivan erityinen video istanbulin metrolla

Video Smile from Istanbul Metro; Istanbulin metropolialueen kunnan tytäryhtiö Metro Istanbul jakoi sosiaalisen median tilinsä animaation sanomalla, että sitä ei pitäisi levittää julkiseen liikenteeseen.

Istanbulin metroaseman virallinen Twitter-tili animaatiosta, joka levitti istuvaa matkustajaa, häiritsi viereisiä matkustajia, heijastui kameroihin. Animaatio, matkustajien leviämisessä istuvat matkustajat hymyillen.

Metro Istanbulin viralliselta Twitter-tililtä jaetussa artikkelissa; ”Tänään ja huomenna illalla tiedät, että M1A-, M1B-, M2-, M4-, M5- ja M6-metrolinjamme kulkevat 24 tuntia. Kiitos, ettet levittänyt kaikkia julkisia liikennevälineitä, mukaan lukien Night Metro. ”

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar