5-bussi Kocaseyitin lentokentälle

Kocaseyitin lentokenttäbussi
Kocaseyitin lentokenttäbussi

Edremit Kocaseyitin lentokentän matkustajat pääsevät lentokenttävaikeuksiin, Balikesirin pääkaupunkiseudun pormestari Yucel Yilmaz käskee lopettaa. BTT A.Ş. 5 uuden ajoneuvon osto toteutettiin; Balıkesir-keskus, Altınova ja Altınoluk'tan alkavat ensi keskiviikkona.

Balıkesirin julkisen liikenteen osakeyhtiö (BTT) lisäsi uuteen linja-autoonsa 5. Rukouslukemisen ja nauhan leikkaamisen jälkeen Balıkesirin linja-autojen terminaalissa pidetyssä seremoniassa Balıkesirin metropoliittinen pormestari Yücel Yılmaz, kuljettajakamarin presidentti Rıza Tekin, BTT A.Ş. Pääjohtaja Atınç Akıncı, maakunnan mufti Ramazan Topcan ja laitoksen virkamiehet löysivät bussin. Balıkesir-joukkoliikenteen ainoa naispuolinen kuljettaja Dilek Arslan oli myös roolin takana ja seurasi presidenttejä. BTT osti uusia linja-autoja Balıkesirin pormestarin Yücel Yılmazin ohjeella voidakseen suorittaa säännöllisiä matkustajakuljetuksia Balıkesiristä Edremit Kocaseyitin lentokentälle ja estääkseen kansalaisia ​​uhreista.

BTT A.Ş: n mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi ajoneuvot etenevät Balıkesiristä Edremit Kocaseyitin lentokentälle samalla tavalla; Se aloittaa liikennöinnin Altinovalta Edremit Kocaseyitin lentokentälle ja Altinolukista Edremit Kocaseyitin lentokentälle ensi keskiviikkona (06.11.2019).

”JUMALA ÄLÄ TEE ONNETTOMUUS A

Balıkesirin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Yücel Yılmaz selitti toimineensa nasılin huolestuneena siitä, kuinka voimme tarjota parasta palvelua. ““ Balıkesirin kuljettajakamari, Balıkesirin julkinen liikenne A.Ş. ja kokouksen tuloksena koko tätä palvelua suorittavan liikenneosaston kanssa ilmeni tällaisen palvelun tarpeellisuus. Haluamme myös, että tämän palvelun suorittaa Balikesir BTT: n pääkaupunkikunnan omistama yritys. Tapaturmaton kansalainen on rauhallisempi, turvallisempi ja noudattaa täysin aikarajoja saavuttaa paikka, jossa he haluavat saavuttaa uuden tavan päästä palveluun, saada parempaa. ”Hän sanoi.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar