24 Tünektepen köysirataopettajat ilmaiseksi marraskuussa

marraskuu tunektepe köysirataopettajat ilmaiseksi
marraskuu tunektepe köysirataopettajat ilmaiseksi

Antalyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Muhittin Böcek, unohtamatta Antalyassa työskenteleviä opettajia, 24-marraskuun opettajien päivää lahjaksi tälle merkitykselliselle päivälle, Tünektepe Teleferik -lento ilmaiseksi.

Tünektepen köysirata ja sosiaalipalvelut, jotka palvelevat vuosittain kymmeniä tuhansia paikallisia ja ulkomaisia ​​ihmisiä, avaavat ovensa opettajille ilmaiseksi marraskuun opettajien päivänä. Kaikilla opettajilla, jotka toimittavat opettajan henkilökorttinsa, on oikeus ilmaiseksi käyttää köysirataa 24: n ja 24: n välillä sunnuntaina.

24-marraskuun ele

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Muhittin Böcek, 24 Marraskuun opettajien päivän lahja pääkaupunkiseudun kunnana ANET A.Ş. Tünektepe Teleferik hoitaa. Siksi kaikki Antalyassa työskentelevät opettajat menevät Tünektepelle 605-korkeudessa ja nauttivat unohtumattomasta päivästä ainutlaatuisen näkymän Antalyalle.

Odotamme vieraillemme opettajia

Opettajat haluavat tehdä yllätyksen näinä erityispäivinä, vaikkakin pieninä, ilmaistaan ​​presidentti Muhittin Böcekin, "opettajan Mustafa Kemal Ataturkin päällikkö", "Opettajat ovat uusien sukupolvien työ", kuten opettajiemme toteavat, ei vain nykyään, tulevaisuuden arkkitehdit. Haluamme myös maksaa uskollisuutemme heille, ilmaista kunnioituksemme ja pitää mukavan päivän sosiaalisessa laitoksessamme. Haluan onnitella kaikkia opettajia 24-marraskuun opettajien päivästä ..

Nykyiset rautatiehuutokaupat

raitiovaunuajoneuvo ostetaan
Mon 16

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar