2020 on täydellinen sijoitusvuosi Bursassa

vuosi tulee olemaan koko sijoitusvuosi
vuosi tulee olemaan koko sijoitusvuosi

2020-vuosi on täysi sijoitusvuosi Bursassa; Bursan pormestari Alinur Aktaş, ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministeri Murat Kurum arvioivat Bursan hyviä uutisia, ja vuosi 2020 tulee olemaan Bursan koko investointivuosi, hän sanoi.

Pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Alinur Aktas 31 lupaa historiallisen basaari- ja khansialueen avaamisen ja kaupungin viihtyvät suuret viheraluejärjestelyt tulivat Murat Kurumista. Parlamentin jäsenet ja piirikunnanjohtajat vierailivat Bursan metropolialueen kunnan Encümen-hallissa ja kuvernööri Yakup Canbolatissa myös pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Alinur Aktaşdanin valmistelemassa kokouksessa ja kuuntelivat ministeriön, historiallisen basaarin ja Hanin ympäröivän alueen vaatimuksia. ilmoitti tukevansa hanketta.

Vakavia urheiluinvestointeja tulevaisuudessa

Bursan pormestari Alinur Aktaş, sekä ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministeri Murat Kurumin vierailu Bursaan että Ankaran näkökulma Bursaan, arvioitiin. Pormestari Aktaş kertoi, että Bursa on saanut tähän mennessä hyviä palveluita, mutta että he tarvitsevat tukea joihinkin puuttuviin ja puutteellisiin asioihin, ja sanoi: ”Isännöimme urheiluministeriämme kaksi viikkoa sitten. Toivon, että teemme pöytäkirjamme ensi viikolla. Urheiluministeriön Osmangazi-piiri Büyükorhan'a, Harmancık'a, kunnes saamme hyvät uutiset siitä, että saamme vakavia investointeja ”, hän sanoi.

Kuvailemme jännitystämme

Herra Aktaş totesi, että ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministerin Murat Kurumin vierailu oli Bursalle erittäin hedelmällinen, ja sanoi: Ta olemme luvanneet tärkeitä töitä historiallisten majatalojen suojelemiseksi ja sitä seuraavan kaupunkimuutoksen aikaansaamiseksi ja kansakunnan puutarhojen varustamiseksi. Sanoimme, että teemme Bursan vihreämmäksi todella viheralueilla. TOKI tehdään läpi. Meillä on projekti, meillä on projekti. Toivottavasti isämme pian liikenneministerimme. Haluan ilmaista tämän erityisesti. Ministerit, varajäsenemme, erityisesti pääkaupunkiseudun kunta, etenkin kaikkien Bursan piirikuntien kanssa, tason puolesta, jonka ansaitsemme suurta vaivaa ja jännitystä. Kerromme jännityksestä presidentillemme, ministereillemme. Toivon, että Bursa saa nämä palvelut yksitellen näiden tutkimusten tuloksena. Voisiko Bursa olla hyödyllinen. ”

2020-sijoitusvuosi

Kaupunginjohtaja Aktaş muistutti, että tämä vuosi oli kuntavaalien järjestämisen vuosi ja että prosessia jatkettiin 3 kuukausilla. Ak Nyt ennusteet ja neuvottelut ovat ohitse. 2020 on täysi sijoitusvuosi. Nämä muutokset toteutetaan yksi kerrallaan, tavataan Bursan ihmisten kanssa, Bursa helpottaa ihmisten elämää ja Bursan nimessä ollaan helpompi kaupunki, varsinkin näiden projektien nimissä on vuosi, toivottavasti 2020 ”, hän sanoi.

Nykyiset rautatiehuutokaupat

Mon 09

Persianlahden liikenne

Alue 9 @ 08: 00 - Alue 11 @ 17: 00

Rautatieuutisia

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar