Uygun: "Uusien rautatieyhteyksien valmistelut ovat käynnissä"

uusien rautatiehankkeiden valmistelu
uusien rautatiehankkeiden valmistelu

4. Kansainvälisten moottoriteiden siltojen ja tunnelien erikoistunut messut III. Kansainvälisen Metrorail-foorumin avajaiset 9 Lokakuu 2019 pidettiin Ato Congresiumissa yhdessä liikenne- ja infrastruktuuriministerin Mehmet Cahit Turhanin kanssa.

Messujen avajaisissa puhetta pitänyt liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan korosti, että kotimaiset ja ulkomaiset yritykset osoittivat suurta kiinnostusta 3-kerroksiseen Big Istanbul -tunneliin; Yerli Paikalliset ja ulkomaiset yritykset ovat osoittaneet suurta kiinnostusta 3-kerroksiseen Big Istanbul -tunneliin, jonka aiomme tehdä ulkomaisella luotolla. Pyrimme julkistamaan tarjouksen lähipäivinä tarjouskilpailusta, joka järjestetään rahoitusta tarjoavien yritysten keskuudessa suotuisissa olosuhteissa Turhan huomautti, että hankkeesta kiinnostuneiden yritysten lukumäärä kasvoi maailman rahoitusmarkkinoiden normalisoitumisen myötä ja että ne saattoivat päätökseen projektityöt ja tarjouksen alustavat valmistelut.

”1915 Çanakkalen silta jatkuu suunnitellusti”

Ministeri Turhan, 1915 Çanakkalen silta kysymyksessä, työ jatkui suunnitellusti, hän sanoi. Kumipyöräisten ajoneuvojen 2022'den Dardanelles-salmi välittää tiedon Turhanille: "Ajoneuvomme odottamatta, pysäyttämällä 5 Gallipolista Gallipoliin muutamassa minuutissa." Hän sanoi.

Puheiden jälkeen, 4. Ministeri Cahit Turhan ja hänen valtuuskuntansa vierailivat TCDD: n osastolla.

TCDD: n pääjohtaja Uygun: Yoğun Ponnistelemme voimakkaasti työmme toteuttamiseksi ”

4. Kansainvälisten moottoriteiden siltojen ja tunnelien erikoistunut messut III. TCDD: n pääjohtaja Ali İhsan Uygun puhui Kansainvälisen metrorail-foorumin avajaisissa: ”Nykyään maamme melkein kaikilla alueilla tehdään intensiivistä työtä ja ympäri on rakennustyömaita. Kun heidät tilataan ja avataan palveluun, kansalaisemme ymmärtävät ja hyötyvät näistä palveluista. Tällä hetkellä rakennetaan monia rautatiehankkeita maasta idästä länteen, pohjoisesta etelään, kun taas valmistelut uusille rautateille ovat käynnissä. Voimme tehdä paljon projekteja, joihin olemme panostaneet voimakkaasti, ja työskentelemme päivisin ja öisin tarjotaksemme ihmisillemme ..

TCDD: n toimitusjohtaja Uygun totesi viettäneensä suurimman osan urastaan ​​kaupunkiliikenteessä ja sanoi: iz Olemme yksi harvoista maista maailmassa kaupunkijunajärjestelmissä ja kansallisissa rautateiden rakennustöissä. Näistä intensiivisistä opinnoista suoritamme T & K-tutkimuksia sekä yksityisen sektorin että yliopistojen kanssa rautatietekniikan saamiseksi ja 100-prosenttisen kansallisen tuotannon tukemiseksi ja yhteistyön jatkamiseksi institutionaalisessa mielessä. "

Uygun: ık Tehdimme hyvän tahdon sopimuksen TÜBİTAKin kanssa rautatiekuljetusten teknologiainstituutin perustamisesta ”

Toimitusjohtaja Uygun kertoi, että he ovat perustaneet foorumeita, joihin osallistuvat sekä julkiset laitokset että yksityinen sektori varmistaaksemme, että maassamme on rautatietekniikkaa, ja ilmoitti äskettäin, että TÜBİTAKin ja TCDD: n välillä on laadittu yhteistyöpöytäkirja rautatiekuljetustekniikan instituutin perustamisesta.

Väittäen, että tällaiset messut, organisaatiot ja tapahtumat ovat tärkeitä rautateille, Uygun sanoi, tabi Näillä foorumeilla puhut tietysti tekniikoista, yrität kertoa käytännöistäsi, alan käytännöistä, kokemuksistasi, nämä ovat erittäin tärkeitä ja arvokkaita asioita. Koska tehdyt virheet maksavat maamme, mutta maallemme on hyödyllistä oppia virheistä. Mielestäni on erittäin tärkeää, että me kaikki ymmärrämme nämä edut ja käytämme niitä maamme hyväksi

Seuraavalla kaudella tasavallassa Turkin valtion rautateiden omistaman rautatieverkon lähes kaksinkertaistaa noin 25 että tuhannen kilometrin evankeliumin olisi tarkoituksenmukaista, "Sekä logistisesti, olipa kyse matkustajaliikenteen, maailman johtavia maita on yksi niistä. Tässä mielessä mielestäni tutkimukset ja tiedon jakaminen, jotka edistävät yrityskehitystämme ja teknologiamme, ovat erittäin tärkeitä. Toivon, että nämä kokoukset hyötyvät näiden kahden päivän tuloksista, hän totesi gerçekleştiril.

Investoinnit metro- ja rautatiealueille, kaupunkiliikennejärjestelmiin, metro- ja rautatieverkkojen integrointiin, matkustajaliikenteen kapasiteetin lisäämiseen rautateillä, instituutiot ja yritykset vaihtavat tietoja ja hankkeita. Kansainvälinen metrorailifoorumi 9-10 isännöi vieraitaan Ato Congresiumissa lokakuun 2019 välisenä aikana.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar