Turkin Hauskinta Science Festival 150 Thousand Vierailut

viihdyttävä tiede festivaali vierailee tuhansia turkiyenin
viihdyttävä tiede festivaali vierailee tuhansia turkiyenin

7 järjestettiin Konyan tiedekeskuksessa teemana ”How To, How It Works yıl. Konyan tiedefestivaaleilla vieraili sata viisikymmentätuhatta ihmistä.

Konya Metropolitan kunta tilaama TUBITAK tukenut Turkin ensimmäinen tiedekeskus, pidettiin Konya, Turkki Tiedekeskus kaikkein viihdyttävä, Anatolia suurin tiede festivaali 7. Konyan tiedefestivaali isännöi kaiken ikäisiä tieteenharrastajia Konyasta ja eri kaupungeista.

Päivän mittainen 3-festivaali, Konyan pääkaupunkikunnanjohtaja Ugur Ibrahim Altayn viimeinen päivä, lapset ja nuoret kokoontuivat.

Tulevaisuuden rakentamisessa TURKKI ei tapa lapsille meistä ei uskalleta Desire

Presidentti Altay kertoi tulleensa tiedefestivaalille viettämään onnellista markkinoita lastensa kanssa vilkkaassa ympäristössä ja lisäsi tapahtumaan tänä vuonna monia innovaatioita. Paikalliset 'hyökkäys' helikopteri puolustusvoimain miehittämättömien ilma (SIH) puheenjohtaja sanoi, että festivaalin näytteillä Altai, "Itse asiassa kaikki lastemme tulevaisuuteen, toivomme voivamme antaa rohkeutta rakentaa tien Turkkiin. 100-osastollamme 500-upseerimme suorittaa aktiviteetteja lapsille. Tiedejuhlat ovat loistava tilaisuus Konyan lisäksi myös Aksaraylle, Karamanille, Nigdelle, Ankaralle ja Eskisehirille. Toivottavasti ensi vuonna kehitämme ja organisoimme edelleen. Tiedefestivaalimme tärkein piirre on aktiviteettien järjestäminen, joissa lapset ovat läsnä kaikilla näyttelyosastoilla. Toivon, että kaikkien ikäryhmien kansalaiset näkevät sinut mielellään täältä ”.

OSALLISTUMISMÄÄRÄ NENNee joka vuosi

Presidentti Altay huomautti, että osallistuminen Konya Science Festival -festivaaliin kasvoi joka vuosi, ja sanoi: ”Viime vuonna 100 oli ylittänyt tuhannen. Tänä vuonna olemme saavuttaneet tuhansia 150-lukuja. Myös Istanbulissa järjestetty TEKNOFEST antoi merkittävän panoksen. Se herätti suurta mielenkiintoa sellaisista festivaaleista maassamme. Toivon, että se toteutetaan lisäämällä osallistumista ensi vuodesta. Haluan kiittää kaikkia konyalaisia ​​ja osallistujia. ”

'ATAK' JA 'SİHA' NÄYTETYT TIETEEN FESTIVALIIN ENSIMMÄISEN

7. Konya Science Festival oli tänä vuonna ensimmäisten vaiheiden vaihe. Paikallinen tuotantohelikopteri 'Atak' ja aseellinen miehittämätön ilma-alus (SİHA) olivat myös näytteillä ensimmäistä kertaa tänä vuonna tiedefestivaalilla. Hyökkäyshelikopteri ja SİHA olivat tiedefestivaaleilla vierailevien tieteenharrastajien suosituimpia alueita.

100: N PALJATTU TIETEELLINEN TOIMINTA

Konya Science Festival -tapahtumassa, joka järjestetään avoimella alueella, joka on noin 1000 neliömetriä; 6: n aikana järjestettiin monia aktiviteetteja, kuten tieteellisiä tapahtumia, tiedeesityksiä, kilpailuja, simulaattoreita, lentokoneita, UAV- ja 100B-tulostimen toiminta-alueita, avaruussukkulatuotannon työpajaa, tähtitieteen havaintoja, koodauspajoja ja elektronisen suunnittelun työpajoja. Osallistujilla oli kokemusta aktiivisesta osallistumisesta tieteelliseen löytöprosessiin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.