Turkin ensimmäinen moottoritehdas: Silver Engine

turkiyenin ensimmäinen moottoritehdas moottori hopea
turkiyenin ensimmäinen moottoritehdas moottori hopea

Valmistuttuaan ITU Necmettin jatkavat akateemisia opintoja Saksassa Erbakanin aikana näissä tutkimuksissa, hän alkoi taistella Turkki maataloustuote valitettavana, että viranomainen tuonti moottori on määrännyt Turkin paikallisen ja kansallisen tuotantolaitos omin moottorein.

perus tuottaa Turkin ensimmäinen kotimainen moottori Erbakanin aloitteen 1956 heitetty hopea Moottorin, 20 1960 kanssa 250 työntekijää 9 maaliskuussa 15 ja 30 ps'lik ja aloittanut tuotannon kaksisylinterisissä.

Hopea moottori, syväkaivopumput, joita turkkilaiset viljelijät tuottivat suurten tarpeiden tyydyttämiseksi, ja kaikki valtion vesilaitoksen tilaukset täytettiin.

Ajatus tuottaa hopeaa moottorissa käynnistetty Turkki on häirinnyt joitakin osia ja hopea moottoreita tuotiin upottamalla moottorin harkitsee valtava menetys johtui kotimaan markkinoilla useita vuosia. 1964: ssä Silver-moottori, joka ei pystynyt saamaan valtion tukea, alkoi kärsiä.

Kun suurin osa osakkeista siirrettiin sokerijuurikkaan osuuskunnalle ja Sokeritehtaalle, Erbakan pakotettiin poistumaan pääosastosta. Nimi Silver Motor on muutettu nimellä “Beet Motor .. Saksan Hatz-yhtiön kanssa tehtiin lisenssisopimus 1965: llä, ja bensiinin ja ilmajäähdytysmoottorien tuotanto aloitettiin.

Kaikki meni Beet Motorilla hyvin 1980: n alkuun saakka, ja joukot pitivät sitä mielenkiintoisena, koska tuote oli vankka ja sopii käyttäjän tarpeisiin. Tänä ajanjaksona, jolloin valtio tuki suurelta osin maatalouden toimintaa, moottoria myytiin paljon ja siitä tuli legenda maassa. Tänä aikana kaikki moottorit Turkissa, merkistä riippumatta "Sokerijuurikkaan moottori" alettiin kutsua. Afrikan ja Lähi-idän käytännössä lähinnä ostajia useista maista ulkopuolelta Turkki.

Pelastettu konkurssista saamalla valtion tukea kahdesti, yrityksestä tuli tappiota tuottava rakenne 1990-vuosina. Erbakanin perustama tehdas oli aktiivinen vuosia. Perustanut valtakunnallisen jälleenmyyjien, varaosien ja toimittajien verkoston. Tehdas on kärsinyt monien vuosien ajan, ja moottorin äänet on vaimennettu 56-laitteessa. Vaikka yhtiö sulki vuoden 2011 2011 tuhatta Turkissa on edelleen noin Sokerijuurikkaan Moottorivalmistus tiedetään käyttää.

Tässä on vain yksi Erbakan-opettajan moottoritaistelu. Erbakan oli annettu tarvetta valtion tukea opettajan moottorin tuotannon syvistä kaivoista Turkissa, traktoreita, kuorma-autojen, linja-autot, laivat, Turkin valmistuksessa säiliöiden ja niiden moottorit voisi siirtyä tänään tasolle kehittyneissä maissa, mutta aina kieltänyt.

Tohtori Ota yhteyttä Ilhamiin suoraan

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

miten 1

  1. valtionpäämies, joka ei tue hopeamoottorin tuotantoa, on väärässä

Yorumlar