TÜDEMSAŞ: n laatu-, ympäristö-, energia- ja työterveys- ja työturvallisuusjohtaminen todettiin onnistuneeksi

tudemsasin laadukasta ympäristöenergiaa ja YOS-hallintaa todettiin onnistuneiksi
tudemsasin laadukasta ympäristöenergiaa ja YOS-hallintaa todettiin onnistuneiksi

Turkin standardointilaitos (TSE) suoritti Kayserin alueellisen koordinaattorin yrityksemme laadunhallintajärjestelmien auditoinnissa. Tarkastuksien jälkeen pidetyssä arviointikokouksessa todettiin, että yrityksemme näytti menestyvän laadun, ympäristön, energian, työterveyden ja turvallisuuden aloilla.

TS-ISO-EN 9001 laadunhallintajärjestelmä, TS-ISO-EN 14001 ympäristönhallintajärjestelmä, TS-EN-ISO 50001 energianhallintajärjestelmä ja TSE-OHSAS 18001 työterveys ja -turvallisuus Turvallisuusjohtamisjärjestelmän auditointi suoritettiin. Tarkastusten lopussa pidettiin arviointikokous, johon osallistuivat toimitusjohtaja Mehmet Başoğlu ja TÜDEMSAŞ: n ylin johto sekä TSE Kayserin alueellisen koordinaation tarkastajat. Kokouksessa todettiin, että yrityksemme johtamisjärjestelmiä on sovellettu onnistuneesti.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.