TÜDEMSAŞ: n 2020-budjettikorotusta tulisi lisätä!

tudemsasin butce-korvausta olisi korotettava
tudemsasin butce-korvausta olisi korotettava

Kuljetus- ja rautatieliikenteen työntekijöiden Hak-liiton puheenjohtaja Abdullah Peker totesi, että TÜDEMSAŞ: lle osoitettavia määrärahoja tulisi lisätä vuoden 2020-investointiohjelmassa, muuten TÜDEMSAŞ ei pystynyt tuottamaan tuotantoa.

Kulkuneuvojen työntekijät Hak-Senin puheenjohtaja Abdullah Peker totesi lehdistötiedotteessa, että 2020-sijoitusohjelmalle osoitettavia määrärahoja olisi lisättävä kiireellisesti, muuten TÜDEMSAŞ ei voi tuottaa. Ainoa Sivasin työttömyysongelma ratkaiseva projekti on, että TÜDEMSAŞ lisää tuotantoa. Peker, joka on jatkanut tuotantoaan keskeytyksettä 1934: n jälkeen, myötävaikuttaa kansalliseen talouteen suurella vauhdilla ja totesi, että on tarpeen tukea TUDEMSA: n pääosastoa, joka tuottaa ja korjaa TCDD: n tavaravaunuja paikallisina ja yleensä " Ensinnäkin haluaisin kutsua Sivasin liikenneministerin ja kansalaisyhteiskunnan järjestöt tukemaan varajäseniämme.

Vakuutan täten, että olemme asettaneet TÜDEMŞAŞ -sivun sinine qua non -edellytykseksi unionimme päämajaksi. Työntekijät, upseerit ja johtajat, joiden kanssa toimielin tulevat korkeampiin pisteisiin, kenenkään ei pelata osastolla, tekemättä poliittista materiaalia, josta en epäilemättä ole asiaa. En vuosien ajan tuota projekteja TÜDEMSAŞ: lle tai en kirjoita riviä visuaaliseen ja kirjoitettuun mediaan. Kaksi ihmistä ei puhu sanoja tai instituutioita. Ole hyvä ja vilpitön yhdessä tuemme TÜDEMSAŞ: ta. TÜDEMSAŞ, joka on yksi kolmesta Sivaslin leipäportista, pitäisi viedä eteenpäin 80-perustamisvuonna. Ankaran tulisi tarkastella vakavasti TÜDEMSAŞ: ta, ja odotamme liikenneministeriltämme pyrkimyksiä osoittaa enemmän kiinnostusta TÜDEMSAŞ: iin. 2020 tulee olemaan vakava vuosi TÜDEMSAŞ: lle valmistus- ja korjaustöiden suhteen. Seurauksena TÜDEMSAŞ pysyy Sivaslının ja Sivaslının. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

miten 15

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 15

Ostotarjous: Bridge Works

Marraskuu 15 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar