Toimittaja Mustafa Hoş tutkii Çorlu-junakatastrofia

toimittaja mustafa hosa tutkii käytävän tragediaa
toimittaja mustafa hosa tutkii käytävän tragediaa

Syyttäjä Galip Yılmaz Özkurşun, joka oli joutumassa junaonnettomuustapaukseen Çorlussa, jossa 25 menetti henkensä, nosti oikeusjutun 110 tuhatta puntaa toimittajalle Mustafa Hoşille, joka on seurannut tiiviisti katastrofia alusta alkaen, almakin tarkoituksellisesta kohdistamisesta oikeusviranomaiseen hedefiin.

Toimittaja Mustafa Hoş, joka reagoi korvauspäätökseen 16 Punto -lehden uutisten mukaan, sanoi: ”Çorlu-juna-katastrofi-syyttäjä antoi minut tuomioistuimeen. Kohdista tietoisesti rikostuomioistuimeen. 25-syyttäjä, joka ei voi nostaa TCDD: n hallintoa ihmisen henkeä maksamaan huolimattomuudesta, haluaa 110 tuhatta puntaa ”.

Babıali TV arvioi ohjelmaa vastaan ​​nostettua korvaustapausta. Miellyttävä, syyttäjä Galip Yilmaz sanoi, että Özkurşun'aa vastaan ​​ei ole henkilökohtaista tiliä.

Miellyttävä, kun todetaan, että syyttäjän ei ole oikein seurata esimerkkiä henkilökohtaisten tunteiden ja urasuhteiden kanssa. Hoş Toimittaja ei pidä / hänen ei pitäisi olla tietoisesti kohdistamassa oikeusviranomaisia.

Seuraan edelleen "

Korostaen, että häntä vastaan ​​nostettu tapaus uhkaa seurata tapausta Hoş, Hoş sanoi, että tapaus ei pelästy häntä ja että hän jatkaa tapauksen seuraamista.

Tietoja tapauksesta

12 Syyskuussa Çorlu-junan katastrofitapauksen lopullisessa kuulemisessa päätettiin nimittää uusi asiantuntija ja seuraava kuuleminen siirrettiin joulukuuhun.

110 tuhatta puntaa syyttäjästä nosti korvauskanteen Mustafa Hoş, asiantuntijakomitea Prof .. Kuten muutkin asiantuntijat Mustafa Karaşahin, myös Sıddık Binboğa Yarman oli valtuuskunnassa, joka selvitti Pamukovan junaonnettomuuden, jossa 41 menetti henkensä ja Yarmanilla oli kaupallisia suhteita TCDD: hen, kuten Karaşahiniin. (T24)

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.