Muğlan tienrakennustyöt saavuttivat 2450 km

muglada-teiden työt saavuttivat kmye
muglada-teiden työt saavuttivat kmye

Muğlan pääkaupunkiseudun kunta 2019 Muğlassa, 150 km-tiellä tien toisella puolella tarjoamalla kansalaisten työtä.

Päivästä lähtien, kun se perustettiin 2014: ssä, Muğla Metropolitan Municipality, joka pitää erittäin tärkeänä vastuullaan olevia teitä ja jatkaa töitä kansalaisten matkustamiseksi turvallisemmilla teillä, saattoi 2019 km lisää teitä 150: iin.

85 km 2.kat pinta, 48.5 km 1.kat pinta, 10 km kuuma asfaltti ja 7 km päällystys valmistuivat Muğlan pääkaupunkiseudun kunnassa, koska 2450 km tien perustaminen on saavuttanut luvun. Metropolitan käytti noin 2450 Million TL 400 km -teiden töihin. Lisäksi 14 km -kunnan lisäkorttityöt ovat saavuttaneet 104 km -kiskojen kokonaismäärän.

Presidentti Gürün; Esi Kansalaisillemme on yksi tärkeimmistä velvollisuuksistamme matkustaa turvallisilla teillä ja päästä määränpäähänsä tärkeintä. ”

Muğla on yksi paikallisten ja ulkomaisten vieraiden suosimimmista kaupungeista luonnollisilla ja ainutlaatuisilla kauneuksillaan. Hän sanoi, Muğlan kansalaiset, kotimaiset ja ulkomaiset vieraat Osman Gürün kauneimmista tavoista saavuttaa haluamansa paikat. Presidentti Gürün; ”Muğlassa, joka oli pääkaupunkiseutu 2014: ssä, teimme yhteispäätöksiä yhdessä piirikuntiemme kanssa ja jakoimme tiet. Meillä on pääkaupunkiseudun vastuulla 2332 km-tie. Toistaiseksi olemme saaneet päätökseen 2450 km-tien töiden, mukaan lukien kuuma asfaltti, ensimmäisen ja toisen kerroksen pinta ja parketti näillä teillä. Säätilanteen ollessa hyvällä joillakin alueilla jatkamme tien töitämme hankkeilla.

Kansalaisillemme on yksi tärkeimmistä velvollisuuksistamme matkustaa turvallisilla teillä ja päästä määränpäähänsä kaikkein tärkeintä. Jatkamme teiden ja palveluiden arvoisen Muğlan, joka on kotimaisten ja ulkomaisten vieraiden suosituin kaupunki, arvoista ja lisäarvoa tähän kauniiseen kaupunkiin. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Hankintailmoitus: Elintarvikepalvelu

Marraskuu 13 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar