Tarjoaa ilmaisia ​​sairaalapalveluita Bismilissä

tarjoaa edelleen ilmaisen sairaalapalvelun
tarjoaa edelleen ilmaisen sairaalapalvelun

Diyarbakırin pääkaupunkiseudun kunta, Bismilin piiri, jatkaa 2-joukkoliikenteen päivittäisen rutiinin vapaata käyttöä kansalaisten keskuudessa 07.00: n ja 17.30: n välillä.

Suurkaupunkialueen Diyarbakırin kunta tarjoaa edelleen 2-julkisen liikenteen sairaalapalveluita Bismilin alueella, jossa kansalaiset hyötyvät ilmaiseksi. Bismilin kaupungissa kaupunkibussit, jotka on tarkoitettu kansalaisten kuljettamiseen ilmaiseksi kaupungin keskustan ulkopuolella sijaitsevaan sairaalaan, palvelevat edelleen kansalaisia ​​vääristä väitteistä huolimatta.

Diyarbakirin kuvernööri ja pääkaupunkiseudun pormestari Hasan Basri Güzeloğlu'nun 18 tammikuun 2018 aikana vieraillessaan Bismilin kansalaisten kaupungissa, linja-autot sairaalaan kaupungin keskustan ulkopuolella vaativat ilmaisen kuljetuksen. Güzeloğlu-ohjeiden mukaisesti piirikuvernööri ja Bismilin apulaiskaupunginjohtaja allekirjoittivat sopimuksen 31: n kanssa 2019-maaliskuuhun saakka kansalaisten ilmaisesta kuljetuksesta sairaala-alueelle. 31 missä paikallisvaalit pidettiin Maaliskuussa 2019 ilmainen kuljetuspalvelu lopetettiin, koska minibussisopimuksia ei uusittu.

Edellisen johdon Bismilin kunnalle myöntämät linja-autot ovat kokeneet palvelun häiriöitä. Herra Guzeloglun ohjeiden mukaan allokointiprosessi peruttiin ja ilmaista kuljetusta kansalaisille jatkettiin pääkaupunkiseudun kunnan valvonnassa.

Ajoneuvot ovat avoinna 07.00: n ja 17.30: n välillä

Sen jälkeen kun ilmainen sairaalapalvelu siirrettiin pääkaupunkiseudun kuntalle, eräät lehdistö- ja sosiaalisen median tilit väittivät, että toimitsijamies otti takaisin N 2 -bussiin, joka tarjoaa ilmaisen pääsyn Bismilin sairaalaan ”, perustui vääriin ja virheellisiin väitteisiin. Vastoin pyrkimyksiä luoda negatiivinen käsitys pääkaupunkikunnan silmissä, jaettu ilmainen sairaalapalvelu palvelee edelleen Bismillin kansalaisia ​​07.00: n ja 17.30: n välillä.

Kiitos pääkaupunkiseudulle ja herra Güzeloğlulle

Özlem totesi, että Bismillikselle on erittäin tärkeää tarjota ilmainen kuljetuspalvelu sairaaloille, ja olemme erittäin tyytyväisiä palveluihin. Ilmaisten ajoneuvojen jakaminen ihmisille on erittäin hyvä Bismilin kansalaisille ”ja kiitti palveluihin osallistuneita.

Asmin Inci Dal sanoi, otobüs Sanotaan, että linja-autot, jotka tarjoavat ilmaisen kuljetuksen sairaalaan, on poistettu, mutta sellaista ei ole. Olemme erittäin tyytyväisiä ilmaiseen linja-autoliikenteeseen. Kiitämme pääkaupunkiseudun kuntaa ja pääjohtajaa tämän palvelun tarjoamisesta ”.

Kansalainen, joka ei halua antaa nimeään, sanoi, bugün Kävi ilmi, että sosiaalisessa mediassa levittävät uutiset ovat valhe. Kävi ilmi, että kansalaiset siirrettiin ilmaiseksi kaupungin keskustasta valtion sairaalaan ..

Naiset, jotka hyötyivät ilmaisesta julkisesta liikenteestä, kiittivät viranomaisia ​​ilmaisesta kuljetuspalvelusta, koska he olivat taloudellisesti vaikeita.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar