Generation Road -projekti, 40 miljoonien ihmisten pelastamiseksi köyhyydestä

Sukupolven projekti säästää miljoonia ihmisiä köyhyydestä
Sukupolven projekti säästää miljoonia ihmisiä köyhyydestä

Maailmanpankin, Kiina- ja 2013-aloitteen julkaiseman tutkimuksen mukaan Belt and Road -aloitteella 7 miljoonaa 600 miljoonaa ihmistä äärimmäisissä maissa, 32 miljoonaa ihmistä pääsee eroon kohtalaisesta köyhyydestä. Aloite kasvattaa myös 2,8-arvoa 9,7-prosenttiin osallistuvien maiden kaupan volyymista. Globaali kauppa kasvaa 1,7 6,2 prosenttiin ja globaali liikevaihto nousee 0,7-2,9 prosenttia. Tähän mennessä 136-maat ovat allekirjoittaneet osallistumisen tähän aloitteeseen ...

Cumhurbaşkanı Silk Road Economic Belt ”ja” 2013. Ne muodostettiin Kiinan presidentin Xi Jinpingin vierailujen aikana Keski-Aasiaan ja Kaakkois-Aasiaan syksyllä 1. 6ista on tullut yleinen tuote, joka on ollut tervetullut maailmanlaajuisesti.

Aloite, jossa Xi Jinping kiinnittää erityistä huomiota Kiinan 70-vuosipäivän juhliin, vahvisti edelleen kyseisten maiden keskinäistä poliittista luottamusta, taloudellista yhteenkuuluvuutta sekä inhimillisiä ja kulttuurisia siteitä.

Heinäkuun lopusta lähtien 136 vastaanotti useita maita, jotka ovat allekirjoittaneet yhteistyön Kiinan kanssa Generation and Road -puitteissa; kansainvälisten järjestöjen määrä kasvoi 30: iin. Hanke kirjoitettiin myös useita kertoja Yhdistyneiden Kansakuntien päätöslauselmiin otsikolla inşa rakentaa ihmiskunnan kohtalokas kumppanuus ”.

Turkki on hyvä asema sydämessä hankkeen

Länsimaiden, Belt and Road -yhteistyön, Itä-Afrikan, ensimmäisen moottoritien, Malediivien ensimmäisen sillan yli meren yli tapahtuvien vaatimusten kanssa Valkovenäjällä on oma autoteollisuus. Mombasa – Nairobi -rautatien käyttöönotto auttoi 50-pisteitä Kenian talouskasvuun luomalla alueella noin 1,5 tuhat työpaikkaa.

Turkille osana allekirjoitetun sopimuksen Kiinan kanssa 2015 sisältyi Belt tiehanke. Tässä yhteydessä Çanakkalen salmen sillan, 3-kerrosputkien ylitysprojektin, Filyosin, Çandarlın ja Mersinin satamien rakentamista sekä Edirne-Karsin suurnopeusjunien ja yhteyksien rautatiehanketta jatketaan.

Hankkeen tavoitteena on yhdistää Aasia, Afrikka ja Eurooppa; Tähän sisältyy miljardien dollarien sijoitus infrastruktuuriin, mukaan lukien moottoritiet, rautatiet, satamat ja voimansiirtolinjat. 21. luvulla, ja tunnistettiin yhdeksi suurimmista kehityshankkeista Belt and Road -aloitteen kanssa; liikenne-, televiestintä-, energia- ja muiden infrastruktuuriverkkojen rakentaminen ja integrointi näillä alueilla, luotto- ja pääomamahdollisuudet uusille hankkeille, tullien ja verojen koordinointi alueiden välillä sekä kauppa- ja sijoitusmahdollisuudet elvytetään.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.