Matkatoimiston asuntovaunu menee Kandiraan

siirrettävä toimistovaunuvaunu Kandiraan
siirrettävä toimistovaunuvaunu Kandiraan

Kocaelin pääkaupunkiseudun kuljetus- ja liikenteenhallintaosaston matkakorttiyksikkö vastaamaan kasvaviin Mobile Office Caravan -vaatimuksiin menee Kandiraan. Mobile Office Caravan, 5 palvelee Kandiran kansalaisia ​​päivän aikana.

5 ON KANDIRASSA PÄIVÄN AIKana

Pääkaupunkiseudun kunnan liikenne- ja liikennehallinnon osaston palveluita tukeva kehitetty matkatoimisto Caravan menee Kandiraan. Mobiili toimistovaunuvaunu, joka on kehitetty tarjoamaan palveluita paikan päällä lukuun ottamatta olemassa olevia kiinteitä palvelutoimistoja, palvelee kansalaisia ​​Kandiran keskustassa.

Tiheys tarjotaan

Kocaelin pääkaupunkiseudun aloittama Mobile Office Caravan tarjoaa tänä vuonna välittömän palvelun kansalaisille. Tässä yhteydessä matkakorttien ja pk-yksiköiden palveluja tarjoava 04-08 Mobile Office Caravan toimii Kandıran alueella marraskuun välisenä aikana. Tänä aikana liikkeeseen lasketaan alennetut ja ilmaiset matkakortit ja viisumimenettelyt Mobile Office Caravanissa.

PALVELU menee kansalaisten jalkoihin

Kocaeli Kocaelin pääkaupunkikunta siirtää matkatoimistopalvelun kansalaisten jalkoihin matkaviestintoimistovaunulla. Matkakorttipalveluiden kiihdyttämisen ansiosta asuntovaunu vähentää myös kouluissa kokeneiden opiskelijakorttien tiheyttä koulutuksen alkaessa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Testivälineiden ostaminen kansalliselle junahankkeelle (TÜVASAŞ)

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar