Komissio hyväksyi ylimääräisen 20 miljoonan TL pääomankorotuksen SAMULAŞ: lle

samulasa ylimääräinen miljoonan TL: n pääomankorotus palkkiosta
samulasa ylimääräinen miljoonan TL: n pääomankorotus palkkiosta

Samsunin pääkaupunkikunnan komission kokous Samsunin pääkaupunkiseudun hanke Kuljetus İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş (SAMULAŞ) 20 miljoonan dollarin lisäpääomavaatimusehdotus hyväksyttiin enemmistöpäätöksellä ja siirrettiin parlamentille.

Pääkaupunkiseudun kuntakomission kokous pidettiin edustajakokouksen varapuheenjohtajan Nihat Soğukin johdolla. Valiokunnan jäsenet keskustelivat eduskunnasta komiteoille siirretyistä asioista. Kokouksen ensimmäinen artikkeli, ”Samsunin pääkaupunkiseudun kunnan 2020-2024 vuoden strategisen suunnitelman ehdotus. Alan Samsunin pääkaupunkiseudun pääsihteeri Ilhan Bayram, esitteli pitkän strategisen suunnitelman esityksen. Samsun pyrkii saavuttamaan halutun tason, hän sanoi.

SAMULAŞ: lle tulee ylimääräistä 20 miljoonaa TL pääomaa

Komissio 2. Esityslistalla oli teklif Ehdotus SAMULAŞ: n nykyisen pääoman korottamiseksi 50 miljoonasta TL: stä 20 miljoonaan TL: iin lisäämällä 70 miljoonaa TL: tä ”. Artikkelissa, jossa puhuttiin enemmän kuin 1, kaikki ryhmät puhuivat ja ilmaisivat mielipiteensä.

Enver Sedat Tamgacı, SAMULAŞ: n toimitusjohtaja, totesi haluavansa lisätä pääomaa. ”Kuljetamme tällä hetkellä raitiovaunuilla 53 tuhatta matkustajaa päivässä. Koulujen avaamisen jälkeen arkipäivinä tämä lukumäärä nousi 75: iin. 1 miljoonaa 620 kuukaudessa tarkoittaa, että tuhat ihmistä muutti. 45 prosenttia näistä matkustajista on täyslippuja, 30 prosenttia alennus, 6,5 prosenttia ylimääräinen alennus yrityksille, 15 prosenttia matkustajista, jotka kuljetamme laillisesti ilmaiseksi, 3 prosenttia matkustajistamme kuljettaa ultralite-magneettikorttia. Noin kuukausittain raitiovaunun sähkökustannukset ovat 750 tuhat TL. Meillä on 3 TL: n sähkönkulutus kilometriä kohti. Kuukausitulomme on 3 miljoonaa TL ja kulumme 3 miljoonaa 800 tuhat TL. Bussilla kuljetamme noin 25 tuhatta matkustajaa päivässä. 10 prosenttia tästä on ilmaista, 15 prosenttia alennus matkustajille. Kuljetamme 750 tuhatta matkustajaa kuukaudessa. Joka kuukausi meillä on 1 miljoonaa 200 tuhat TL polttokulut. Tämä vastaa 3 TL / km. Niiden lisäksi aiheutuvat yleiskulut, kuten henkilöstö ja varaosat. Linja-autojen kuukausitulot ovat 1 miljoonaa 150 tuhat TL ja kuukausikustannukset ovat noin 1 miljoonaa 770 tuhat TL. Joka kuukausi vahingoittaa noin 600 tuhatta.

"Vuotuiset tuotot ovat 31 miljoonaa ja kulut ovat 33,5 miljoonaa"

Tamgacı antoi myös tietoja SAMULAŞ: n edellisen vuoden veloista ja taloudellisesta tilanteesta. ”2017: ssä raitiovaunujen tuotot ovat noin 31 miljoonaa TL. Vuotuinen kustannus on yli TL 33,5 miljoonaa. Raitiovaunu vaurioitti 2017-luokassa vain 3 miljoonaa TL. Syitä tähän on se, että 2016: n jälkeen ei ole tehty lisäyksiä, ja sähkön ja polttoaineen hinnat ovat lisääntyneet. Kehä- ja pikabussien osalta noin 3,5 miljoonaa TL vaurioitunut. Tramvay sanomalehti hävisi 750 tuhat TL: tä. 2018: ssa 2017: n tappio kasvoi lähes miljoonalla TL verrattuna 6: iin. 2018: ssä Tramvay Gazetesi maksoi myös 850 tuhatta TL. 2019: ssä ennakoimme 30 miljoonan TL menetyksen. 2017: ssä SAMULAŞ osti 8-raitiovaunut omalla rakenteellaan. Tätä varten nostettiin noin 50 miljoonaa luottoa ja maksut suoritettiin. Tästä on myös rahoituskuluja ”.

Viitaten muiden maakuntien kuljetusyritysten pääomankorotukseen Tamgacı sanoi: X Jos haluat ansaita voittoa liikenteessä, kysymys on 2-3. 1 tehdään korotuksella. Tätä ei arvosteta suuresti. Kuljetus on myös yksi pääpalveluistamme, kuten tie ja vesi. Lisäksi kunnat tukevat kuljetusta. Bursan pääkaupunkiseudun kunta kasvatti 2019 miljoonan tonnin pääomaa yksin 240: lle vuodeksi. Kayserin pääkaupunkikunnan 38,5 miljoonaa TL, Gaziantepin pääkaupunkikunnan 15 miljoonaa TL, Malatyan pääkaupunkikunnan 24 miljoonaa TL on vahvistettu vain lisäämällä pääomaa 2019: ssa. Jatkamme tiettyinä ajanjaksoina sen jälkeen. Jotta voimme suorittaa 2019-vuoden terveellisellä tavalla, olemme vaatineet pääoman korottamista tänä vuonna, ehkä 2020: n ensimmäiselle vuosineljännekselle. Esitämme sen arvostuksellesi. ”

Tamgacı'n puheen jälkeen kaikkien puolueiden ryhmien puheenjohtajat ilmaisivat kantansa ja huolenaiheensa. Myöhemmin ehdotus hyväksyttiin enemmistöpäätöksellä ja siirrettiin uudelleen parlamentille.

Jos mainittu artikkeli hyväksytään Samsunin pääkaupunkiseudun edustajakokouksessa, SAMULAŞ saa pääomankorotuksen 20 miljoonaa TL.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 12

Tarjouspyyntö: Sivas Bostankaya -junamatkustajien kuljetus bussilla

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar