Sakarialaiset sanovat: "Rautatiejärjestelmä on pakollinen"

sakaryalilar rautatiejärjestelmä sanoo sart
sakaryalilar rautatiejärjestelmä sanoo sart

Väestönkasvu ja päivä päivältä kehittyminen ovat Sakaryan suurin ongelma, joka osoittaa, että liikenteen, rautatiejärjestelmän kansalaiset ovat ainoa ratkaisu, hän sanoi. Kansalaiset, jotka väittivät myöhästyvän rautatiejärjestelmää, reagoivat metropoliaan.

Kunkin ohittavan kaupungin väestön kasvun ja ajoneuvojen määrän kasvaessa liikenneongelma alkaa kasvaa vähitellen. Lopuksi, pääkaupunkiseudun pormestari Ekrem Yüce, matkansa jälkeen Etelä-Koreaan rautatiejärjestelmä istui jälleen kaupunkimme esityslistalla. Toisaalta kansalaiset, rautatiejärjestelmä lisää erillisen ilman maakunnassamme, samoin kuin näkymä kuljetuksesta tarjoaa helpotusta.

İR ILMAA KAUPUNKIIN ”

Erhan Tekbaş; ”Haluaisin varmasti tulla kaupunkiin, joka antaa ilmaa ihmisille ulkopuolelta, antaa kauneuden toiselle rautatiejärjestelmälle, sekä bensiini että sähkö eivät pala, joten mielestäni se on mukava nostalgia ilman pilaantumiseen. Tämä projekti on ehdottomasti liian myöhäistä Sakaryalle. Jotain, joka riippuu kaupunkisuunnittelusta Adapazarı'ın olosuhteista, joissa rautatiejärjestelmä kulkee täältä, en tiedä sitä. Jos he aikovat siirtää hänelle huonevaikeuksia, heidän täytyy tehdä jotain hänelle sopivaa, järjestelmä näyttää vaikealta. Jo nyt ajoneuvojen liikenne on suuri ongelma, joka asettaa rautatiejärjestelmän ja liikenteestä tulee suuri ongelma. Hinnan suhteen en usko, että rautatiejärjestelmä vaikuttaisi minibusseihin hinnan suhteen. ”

”KULJETUS MUKAVA”

Necati kolmas sanoi: ”Mielestäni kuljetus on mukavaa. Minibussien luoma liikenne vähenee. Tilaus tulee kaupunkiin. Mielestäni tämä projekti tulisi toteuttaa heti, kun liikenneongelma lievitetään etenkin Yeni Mosque Boulevard -kadulla. Koska edes Duzcessa tämän järjestelmän olisi pitänyt rakentaa Sakaryan kaltaisessa kaupungissa. Kuljetus on helpotusta, koska kaupungin liikenne on vilkasta. ”

”KAUPUNAN RELAKSAMINEN”

Atif Haluaisimme rautatiejärjestelmän tulevan, koska jotain, joka on liian myöhäistä, on hallintopuute, ellei sitä ole aiemmin ollut täällä. Tämä järjestelmä rentouttaa kaupunkia. Koska kaikki eivät halua tulla suurimpaan osaan henkilöautoistaan. Tässä olevilla ihmisillä on helpompi pääsy kaupungin rautatiejärjestelmään. Hinnat laskevat varmasti tästä eteenpäin sekä hinnan että ilman pilaantumisen suhteen.

TAM FULL TIME NYT ”

Sebahattin Yavuz; Sistem Rautatiejärjestelmän saapuessa olisi helpotusta mennä helposti. Menimme aikaisemmin haluamaasi paikkaan, joten haluamme sen tapahtuvan. Kaikki voidaan tehdä nyt tarkkaan aikaan, jos olisi vaikeaa, jos rautatiejärjestelmä olisi saapunut aikaisemmin. Jos se tehdään, liikenne vähenee joka päivä. Jos polku on kaunis, sillä on hyvä vaikutus. Jos ei, niin tietysti se olisi vähän vaikeaa. ”

"EI OLE LIIKENNEOHJELMA"

Mehmet Erdem sanoi: ”Joukkoliikenne tulee kerrallaan, monet ihmiset tulevat ja se on halvempaa. Ihmiset tulevat ja menevät mukavasti. Ihmiset rentoutuvat, joten tämä järjestelmä on jo myöhässä. Koska kunta sijoittaa muihin paikkoihin, sijoitukset suunnataan eri paikkoihin. Vuonna 3 Turkin Sakarya velkaa. Sikäli kuin tiedän, suurin velkaantunut kunta ei siis ole tämän järjestelmän tulevaisuus. Luulen, että täältä rakennettavat linjat ovat pohjoisen terminaalin kaltaisia ​​riippuen siitä, mihin tehdä vähän liikennettä voi pakata. Aviomies ohittaa pitkän junan, joten vaikuttaa liikenteeseen. Hintojen osalta dolmusçıların ei ole vihainen, koska bensiinin hinta tulee ja ihmiset syövät leipää loppujen lopuksi 50 krs. He eivät saa tehdä alennusta sinulle. Koska kyseessä on kunta, rautatiejärjestelmäni saattaa olla sopivampi. Koska ihmiset suosivat rautatiejärjestelmää, minibussit voivat rikkoa hintoja, mutta rikkoa jossain määrin. Heillä on kustannuksia. Se on hyvä asia yleisölle, mutta voi olla haitallinen minibussille. ”(Şevval Geçin - Ferhat Bayraktar - Sakarya Yenihaber)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 19

Hankintailmoitus: Viestintä-, sähkö-, tietoliikennetekniikan teokset

Marraskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 19

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Marraskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar