Realistinen koulutus julkisen liikenteen kuljettajille mobiilibussi-simulaattorilla

realistinen koulutus julkisen liikenteen kuljettajille liikkuvalla bussimulaattorilla
realistinen koulutus julkisen liikenteen kuljettajille liikkuvalla bussimulaattorilla

Teoreettisten koulutusten jälkeen Kocaelin pääkaupunkiseudun liikenteen ja liikenteen hallinnan osasto tarjoaa käytännön simulaatiokoulutusta pääkaupunkiseudun julkisen liikenteen kuljettajille, jotka kuljettavat 65 tuhatta matkustajaa päivässä. Sijaitsee harvoista kaupungeista Turkissa "liikkuvassa bussissa Simulator" julkisilla linja-autonkuljettajia virtuaaliympäristössä kaikissa sääolosuhteissa. Kuljettajat saavat todellisen ajokokemuksen.

TURVALLINEN KULJETUS

Kansalaisille on tarpeen tarjoamalla laadukasta ja luotettavaa julkisia liikennepalveluja Turkin nuorin laivasto Kocaelin Metropolitan kunta, tämä palvelu pitäen liikenneturvallisuuden eturintamassa. Tässä yhteydessä julkisen liikenteen kuljettajien kunta on järjestänyt teoreettisen ja käytännön koulutuksen, jonka aiheena on ”Moving Bus Simulation eğitim”.

KULJETTAJIEN simulointiharjoittelu

Kuljetus- ja liikenteenhallintaosaston julkisen liikenteen osaston koulutusyksikön 2013: stä lähtien järjestämien koulutusten piirissä kuljettajat saavat teoreettista ja käytännön koulutusta. Teoreettisen koulutuksen suorittamisen jälkeen kuljettajahenkilöstö osallistuu simulaatiokoulutukseen, jossa testataan monia ajoneuvon sisäisiä ja ajoneuvon ulkopuolisia sääntöjä ajotaitojen kehittämiseksi ja kuljettajien varustamiseksi ajoneuvoliikenteellä.

AJONEUVON KÄYTTÖ KAIKKISSA EHDOSSA

Turkin, vain yksi simulaattoreita sijaitsee kappaletta 4 laite "liikkuvassa bussissa Simulator" käytännössä julkisen liikenteen kuljettajat, luminen, aurinkoinen, sateinen ja sumuinen sää vaihtoehtoja hyvin intensiivistä, voimakas, vähäisempää realismia virtuaaliympäristössä erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten liikenne kasvoi siten linja käyttäen. Koulutukset, jotka suoritetaan asiantuntijoiden ja julkisen liikenteen kuljettajien valvonnassa. nopeus, jarrutus, merkkivalot, pysäyttäminen ja matkustajien ottaminen asemalta, kuten polttoaineen kulutus ja monien vaiheiden suorittaminen onnistuneesti suoritettuaan tehtävän aikana saatua tietoisuutta, kaupunkiliikenne on turvallisempaa ja taloudellisempaa ajo-näyttelyä. Julkisen liikenteen kuljettajilla, jotka ovat onnistuneet simuloimaan Kocaelin tärkeimpiä kaupunkiliikenteen reittejä, on oikeus koulutuksen päättyessä saada todistukset ja sähköinen kuljettajakortti.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar