Railbus-koulutus koneistajille Batman Diyarbakır Line -linjalla

rayman-koulutus batman diyarbakir-linjalla työskenteleville koneisteille
rayman-koulutus batman diyarbakir-linjalla työskenteleville koneisteille

Koska Batman-Diyarbakır-rautatieosuudella, jolla noin 15 tuhat ihmistä matkustaa päivittäin, aktiivisen rautatieverkon muuttaminen rautatiekuljetuksiin vaaditaan, Batman jälkiasana sanomalehti käynnisti kampanjan, joka alkoi tuottaa tuloksia. Batman-Diyarbakır-junalinjan työntekijät kutsuttiin rautatiekuljetuskoulutukseen.

TOIMENPITEET ONNETTOMUUSRISKISTÄ

Batmanin ja Diyarbakırin välillä aktiivisen 90-kilometrirautatien muuttaminen rautatiejärjestelmäksi, valtion voitto rautatieyhtiöltä, ainakin tuhannen ihmisen kuljettaminen kullakin kerralla rautateitse, vaatii onnettomuuksien ja ilman pilaantumisen vähentämistä vähentämällä ajoneuvojen liikennettä Batman-Diyarbakır-raideilla. se alkoi. Tuhannet rautatiekuljetuspyynnöstä kerätyt allekirjoitukset saavuttivat asianmukaiset paikat ja asia siirrettiin Diyarbakırin lehdistölle, parlamentille ja ministeriöille. Batmanin ja Diyarbakirin yleisen mielipiteen jälkeen rebusin vaatimukset alkoivat ottaa huomioon. Batmanin ja Diyarbakirin alueen koneistajia kutsuttiin kouluttamaan rautateitä. Hänen mukaansa BTS: n Diyarbakir-seurakunnan johtaja Nusret Basmaci, bussiharjoittelu järjestetään ryhmissä lähiviikkoina.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar