Työskentele liikenteen rentouttamiseksi Eskişehirissä

pyrkii helpottamaan liikennettä Eskisehirissä
pyrkii helpottamaan liikennettä Eskisehirissä

Eskişehir Metropolitan Municipality Cumhuriyet Boulevard vähentää ruuhka-aikoina koettua liikennettä Hicri Sezen Boulevardin naapurialueen kaavoitussuunnitelman mukaisesti. Seen on tehnyt intensiivistä työtä autoliikenteen avaamiseksi. Tässä yhteydessä tienrakennuksen kunnossapito- ja korjausosaston ryhmät päättyivät Vatan Street-Cumhuriyet Boulevard-Hijri Sezen Boulevard -kadun risteykseen.

Liikennetiheys Cumhuriyet-bulevardissa loppuu pääkaupunkiseudun kunnan suorittaman pakkolunastusprosessin jälkeen. Risteyskohdan ja Atatürkin lukion risteyksen valmistumisen tarkoituksena on vähentää risteyksen tiheyttä. Lisäksi pääkaupunkiseudun kunta, joka valmistelee pakkolunastetun alueen avaamista juuri uuden risteyksen yläpuolella, totesi, että Hijri Sezen -bulevardi suunniteltiin kaksinkertaiseksi lähtöksi ja kaksinkertaiseksi saapumiseksi 25-metrin leveydellä.

Viranomaiset, Hicri Sezen -bulevardi avaamalla ajoneuvoliikenteen Vatan-kadun ajoneuvoilta, jotka tulevat risteyksestä Atatürkin lukion edessä, siirtyvät helposti kohti Cumhuriyet Boulevard -suuntaa, kertoivat myös, että paluun intensiteetti Maide Bolel -puutaloon ja Sarper-katuon.

Infrastruktuurityön valmistuttua Hijri Sezen -bulevardin ja puutarhaosaston vastikään rakennetun risteyksen maisemointityön myötä liikenneministeriö tekee liikenneosaston ja alue avataan ajoneuvoliikenteelle.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 19

Hankintailmoitus: Viestintä-, sähkö-, tietoliikennetekniikan teokset

Marraskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 19

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Marraskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar