Presidentti Seçer tutkii Taşucun satamassa

presidentti secer tasucu löysi tutkimukset satamassa
presidentti secer tasucu löysi tutkimukset satamassa

Mersin Metropolitan kunta kaupunginjohtaja Vahap valinta, Metropolitan kunta, Turkin ainoa kunnia olla sidottu ja että kunnilla on oikeus käyttää sataman kansainvälisen tutkimuksen Taşucu Harbor. Saatuaan tietoja rahti- ja henkilöliikenteen sataman valtuutetulta henkilökunnalta, Seçer vieraili alueella ja sai kattavaa tietoa satamasta.

Tutkintojen jälkeen satamien arvioinnin suorittanut pormestari Seçer sanoi: ols Olkoon se siisti satama. Tehdään mukavammaksi kuljettaa sekä rahtia että matkustajia. Korjataan fyysiset olosuhteet. Täällä voimme kehittää toiminta-alueen venesataman muodossa. Se on kätevä satama. Nämä vaativat merkittäviä investointeja rahamääräisesti. Älykkäällä projektilla voimme sitten tehdä Taşucun satamastamme kansainvälisten standardien mukaisia ​​ja tietoisen liiketoiminnan lähestymistavan. ”

"Olemme ainoa kunta pystyy toimimaan kansainvälinen satama ja tullin Turkissa"

Taşucun satamassa tarkastuksia tehnyt presidentti Seçer sanoi, että yolcu-matkustaja- ja tavarakuljetukset voidaan tehdä täällä. Tässä paikassa on jotain erityistä. Tulli ja kansainvälinen satama. Kunnana meillä on erityinen piirre; Me kunta on sitoutunut, ja yksi kansainvälinen satama toimivat Turkissa. Tutkin fyysisiä olosuhteita ja sain tietoja valtuutetuilta ystäviltä. Saimme tietoa sekä pääkaupunkiseudun kunnasta vastaavan osaston valtuutetuilta ystäviltä että tulliministeriön johtajalta. ”

Var Meillä on tässä satamassa syvälle juurtunut projekti ”

Secer lisäsi, että he tekisivät pitkäaikaisia ​​allokaatioita sataman tehokkaan käytön kannalta ja että he keskustelevat asiaan liittyvien instituutioiden kanssa. ”Meillä on täällä pitkäaikainen projektityö, mutta meillä on pitkäaikainen vuokrapyyntö asiaan liittyvältä laitokselta. Jos tarjoamme tämän, haluamme toteuttaa hankkeen täällä. Tee siitä siisti satama. Tehdään mukavammaksi kuljettaa sekä rahtia että matkustajia. Korjataan fyysiset olosuhteet. Täällä voimme kehittää toimintakenttää venesatamana. Se on kätevä satama ”.

"Voimme viedä sataman kansainvälisille standardeille älykkäällä projektilla"

Pormestari Seçer lisäsi, että heidän suunnittelemansa projektit vaativat vakavia investointeja, ja sanoi: älykkäällä projektilla voimme sitten tehdä Taşucun sataman kansainvälisten standardien mukaiseksi ja tietoisen liiketoiminnan lähestymistavan. Haluamme tuoda tällaisen sataman alueellemme tekemällä näitä töitä, mutta tietenkin se riippuu asiaan liittyvän laitoksen luvasta. Jos voimme tehdä pitkäaikaisen allokointi- tai vuokrasopimussopimuksen, pystymme toteuttamaan kaikki nämä projektit ”.

Kansainväliset lennot tehdään Taşucun satamasta, joka on jaettu 3-osiin, mukaan lukien kalastuspaikka, venesatama, laituri ja tullialue, kansainvälinen satama-alue. Satamassa, jossa järjestetään retkiä TRNC: hen, etenkin kesäkuukausina, jahdit ja päivittäiset retkiveneet kuljettavat 1000-1500 ihmisiä Silifke-lahdelle. 7 käyttää satamarakennetta, joka toimii 24-tunnissa lautta-, matkustaja-, ro-ro-matkustaja- ja ro-ro-lastialusten, kuiva lastialuksen, yleislastialuksen, meribussien, risteilyaluksen, jahteiden ja kalastusalusten päivänä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar