Liikenneturvallisuus lisääntyi Derince Çenesuyu-risteyksessä

parantanut syvästi liikenneturvallisuutta cenesuyu-risteyksessä
parantanut syvästi liikenneturvallisuutta cenesuyu-risteyksessä

Kocaelin pääkaupunkikunta jatkaa vaadittujen teiden huolto-, korjaus- ja säätötyötä. Risteyksen Derincen alueen tiedeosaston ryhmät ryhmän liikenteen tiheyden vähentämiseksi ja risteyksessä toteutettavan risteyksen turvallisuuden lisäämiseksi. Tutkimuksen puitteissa luotiin uusi turvapaikka risteykseen ja nykyisiä turvapaikkoja laajennettiin.

UUSI TAKAUS D-100-TULOSSA

Pääkaupunkiseudun kunta toteuttaa tärkeitä kuljetushankkeita ympäri kaupunkia, mutta se ei unohda tehdä järjestelyjä tarvittaviin kohtiin. Tässä vaiheessa suoritettiin tutkimuksia Derince Çenesuyu Junctionissa. Tieleiden laitoksen omistautuneen työn leikkausjärjestelyssä rakennettiin uusi turvapaikka D-100: n sisäänkäynnille. Myös nykyisiä turvakoteja laajennettiin. D-100: n sisäänkäynnillä tehtiin laajennustyöt ja käytettiin 250-metrin tienrajaa, 100-suojarajaa ja 30-kuutiometriä betonimateriaalia.

LIIKENNETURVALLISUUDEN PARANTAMISEN TARKOITUS

Derince Çenesuyu -risteyskohta, etenkin missä vuoro alkaa ja päättyy, aamu- ja iltatunneilla on ajoneuvotiheys. Median risteyksen pieni koko risteyksessä sai ajoneuvot pääsemään risteykseen hallitsemattomasti. Järjestelytyön avulla varmistettiin, että ajoneuvot saapuvat risteykseen hallitummin ja liikkuvat tietyn järjestyksen sisällä. Tutkimuksen tavoitteena on estää epäsäännöllisten ajoneuvojen kertyminen, estää liikenneonnettomuuksia ja lisätä liikenneturvallisuutta.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar