Vihanhallintaseminaari julkisen liikenteen kuljettajille Antalyassa

ofke -konferenssin julkisen liikenteen sofia antalyassa
ofke -konferenssin julkisen liikenteen sofia antalyassa

Antalyan pääkaupunkiseudun kuljetusyhtiölle ja Antalyan kauppiaiden ja käsityöläisten kamarille järjestettiin yhteistyössä kaupungin julkisen liikenteen palveluiden kanssa vihanhallintaseminaari. Kuljettajat palkittiin myös herkkyydestään ja esimerkillisestä käytöksestään.

AESOB-kokoussalissa pidetyssä seminaarissa prof. Tohtori Mustafa Gülmez antoi kouluttajille nimityksen "Anger Control and Management" julkisissa kulkuneuvoissa. Seminaariin osallistuivat pääkaupunkiseudun kuntien liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmän osaston päällikkö Nurettin Tonguç, AESOB: n presidentti Adlıhan Dere, Antalyan linja-autokamarin presidentti Yasin Arslan ja julkisen liikenteen kauppiaat.

OSTOKSET JA MATKUSTAJAT RAKENNETTAVAT EMPATIAA

professori Tohtori Kuljettaja Mustafa Gülmez tarjosi entistä parempaa palvelua. Sekä kansalaiset että kuljettajat olivat yhdessä onnellinen seminaarissa, hän lisäsi. Sanoen, että viha on ihmisen normaali tunne. Tohtori Gülmez sanoi, öğren Jos voimme oppia vihan määritelmän, syyt ja syyt, voimme tukahduttaa helpommin. Viha on kehon reaktio ja reaktio. Vihan hallinta on tärkeätä tapahtumien aikana linja-autossa matkustajien välillä sekä kuljettajan ja matkustajan välillä. Matkustajien ja kuljettajien tulisi voida tuntea itsensä toisistaan. On tärkeää, että osapuolet kommunikoivat hyvin, hymyilevät ja tervehtivät toisiaan. Nämä koulutukset tulisi suorittaa määräajoin. ”

TAVOITE: HYVÄ PALVELU, HAPPY DRIVER

Pääkaupunkiseudun kunnan liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmän osaston päällikkö Nurettin Tonguç kertoi järjestäneensä koulutusseminaarin matkustajien ja kuljettajien vuorovaikutuksen, palvelun laadun parantamiseksi ja varmistaakseen, että kuljettajat hallitsevat päivän aikana kokenutta stressiä. Nurettin Tonguç kertoi pyrkivänsä onnellisiin kuljettajiin, jotka palvelevat paikallisia ja ulkomaisia ​​vieraita, jotka tulevat Antalyaan, ja sanoi: ”Me välitämme kuljettajasta ja kuljettajasta julkisissa kuljetuksissa. Antalyassa tehdään päivittäin noin 370 tuhat matkustuskorttia, ja palkitsemme myös esimerkillisiä kuljettajamme. Jatkamme näitä koulutuksia tästä lähtien. Teemme koulutuksia paitsi linja-autoille myös takseille, jotka käyttävät takseja ”.

ANTALYAN KULJETUS KOKOON

Antalya liikennöitsijöiden jaosto puheenjohtaja Yasin Arslan, Ankara kuljetus, jonka mukaan huipussaan laadullisesti Turkissa, "meidän auto turvallisuuden kustannuksella maksut meidän helppous, automme puhelin, pääsimme palveluihin, kuten meidän call center", hän sanoi.

AESOB: n presidentti Adlıhan Dere kiinnitti myös huomiota tällaisten koulutusseminaarien tärkeyteen, jotta turisteille ja Antalyan asukkaille saataisiin parasta mahdollista palvelua matkailupääkaupungissa Antalyassa.

MYÖNTÄJOHTAJIEN PALKINTO

Seminaarin puitteissa salissa olevat kuljetustaiteilijat tekivät hengitys- ja rauhoitusharjoitteita. Kokouksen jälkeen puhelinkeskus sai kansalaisten tyytyväisyyden ja kutsujen ansiosta palkittiin lehdistön sankaruus julkisen liikenteen kuljettajien hengenpelastamisesta ja ystävällisestä käytöksestä. Avni Karaöz ja kuljetus A. driver-kuljettaja Osman Seçmen, joka puhui jokaiselle linja-autolla olevalle kansalaiselle sanoen: "Hyvää huomenta, tervetuloa ile ja Tahsin Gedikille, jotka kouluttivat matkan aikana sydänkohtauksen saaneen kansalaisen, saivat paidan ja solmion.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 04

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 4 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Ostotarjous: Vakuutuspalvelu

Marraskuu 5 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (rautatie) ylitysrakentaminen

Marraskuu 5 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar