Syytys suurnopeusjunaonnettomuudesta Ankarassa

nopea junaonnettomuussyyntö ankarassa
nopea junaonnettomuussyyntö ankarassa

Ankaran 9-suurnopeusjunaonnettomuussyytös, jossa henkilö tapettiin. Valmis; 13 Ankarassa Joulukuu 2018'de 9 ihmisiä, jotka kuolivat suurnopeusjunaonnettomuudessa, jonka seurauksena syytös saatettiin päätökseen, 10-vastaajalle pyydettiin 15-vuoden vankeutta.

13 Ankaran joulukuussa Syyttäminen 2018: n suurten nopeuksien junaonnettomuudesta on saatu päätökseen.

Syytteessä valmistelussa juna-aseman virkamies Osman Yildirim, liikkeenjohtohenkilö Sinan Yavuz, liikenteenohjaaja Emin Ercan Erbey, YHT Ankaran aseman varajohtaja Kadir Oguz, varaliikennepalvelun apulaisjohtaja Ergun Tuna, YHT: n liikennepalvelupäällikkö Unal Sayıner, YHT Ankara -johtaja Duran Yaman, sivuliikkeen johtaja Recep Kutlay, TCDD: n liikenne- ja asemanhallintaosasto Mükerrem Aydoğdu, TCDD: n turvallisuus- ja laadunhallintaosaston päällikkö Erol Tuna Aşkın, ”aiheuttaen useamman kuin yhden ihmisen kuoleman ja loukkaantumisen” 15-vuoden vankeusrangaistuksen.

TCDD: n toimitusjohtaja, jonka ajanjaksona havaittiin puutteita asiantuntijalausunnossa İsa Apaydın ja Turkin valtion rautateiden (TCDD) nykyinen toimitusjohtaja Ali İhsan Uygun ei ilmestynyt epäiltynä.

3-insinööri 9 kuoli onnettomuudessa, joka aiheutui Ankara-Konyaa ohjaavan nopean junan ja kiskoilla hallittavan opasjunan törmäyksestä.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 21 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 21

Hankintailmoitus: Rautateiden sähköistysosien varaosien hankinta

Marraskuu 21 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar