Rautatie Mustallemerelle oli Atatürkin unelma

mustanmeren rautatie oli unelma Atatürkistä
mustanmeren rautatie oli unelma Atatürkistä

Teknikkojen liiton armeijan maakunnan edustaja Musa Kiranli, "Musta meri on Atatürkin unelma ja keskeneräisen tasavallan projekti", hän sanoi.

Teknikkojen liiton armeijan edustaja maakunnan Musa Kiranli, Samsun Sarp Railway Project antoi lausuntoja. Kıranlı totesi, että Mustallemerelle rakennettava rautatie on Mustafa Kemal Atatürkin unelma, ja sanoi, että rautatie on keskeneräinen tasavallan projekti. Anlı Suuri johtaja Mustafa Kemal Atatürk piti rautateitä tärkeämpänä kuin moottoritie. Koska smearin luonteesta moottoriteitä, rautateitä halusi kutoa rautatieverkosto Turkin kanssa, joka teki itse. Mutta tämä tehtiin Samsuniin saakka. Elämä Samsunin jälkeen ei ollut tarpeeksi. Siksi rautatie Mustallemerelle on Atatürkin unelma ja keskeneräinen tasavallan projekti ”.

RAUTATIE on ARMIN JA GIRESUNIN OIKEUS

Anlı Aikakauden tärkeimmistä kuljetusvälineistä, rautatiejärjestelmistä, rautatiekuljetuksista on oikeus erityisesti Giresunille ja Ordulle, se on viivästynyt palvelu, Kır sanoi Kıranlı. Anlı Kuljetuspalvelun lisäksi myös maakuntiemme kehittäminen, kehittäminen, sijoittaminen ja työllistäminen ovat tällä tavoin mahdollisia. Samsun-Sarp-suurnopeusrautatiehanke antaa merkittävän panoksen taloudellisten ongelmien, erityisesti työllisyyden, ratkaisuun muuttamalla alueemme kohtaloa sekä rautatiekuljetuksilla että suurnopeusjunilla. Ordu-Giresun International (OGU) -lentokenttä, joka ratkaisi Ordu-Giresun -nopean suurnopeusjunan merkittävän kuljetusongelman, ohittaa aikakauden. Ordu-Giresunin lentokentän jälkeen Samsun-Sarp-rautatie ja Mustanmeren ja Välimeren moottoritie ovat Ordulle tärkeimmät projektit, ja tämä maantieteellinen rakenne soveltuu teknisesti rautatiejärjestelmään. Ei ole epäilystäkään siitä, että nämä hankkeet edistävät matkailua. Lisäksi Ordu and the Black Sea on hanke, joka vaikuttaa suoraan kaupalliseen vaihtoon. Lisäksi se, että meillä on Ordu- ja Ünye-satamat, on erittäin tärkeä merikaupan kannalta. Mustanmeren rannikkoyhteys on mahdollista muodostaa toisesta päästään toiseen. Rautatie Samsun-Sarp -rautatieprojekti on paras projekti yhdistää Mustanmeren päästä toiseen. Projektin toteuttaminen muuttaa Ordu ja Giresun kohtaloa. Se antaa tärkeän panoksen taloudellisten ongelmien, erityisesti työllisyyden, ratkaisuun rautatieliikenteen ja suurten nopeuksien junakuljetusten avulla alueelle. Taloudellisia, sosiaalisia, kulttuurisia ja ympäristöön kohdistuvia paineita vähennetään muissa maakunnissa, jotka houkuttelevat muuttoliikettä käänteismuuton kautta, joka syntyy sen luomien työllistymismahdollisuuksien vuoksi. Tässä tapauksessa kaikki Turkin kannalta tasapainoisempi kaupungistuminen, investointeja jakelun kannalta mahdollisuuksien ja sosiaalinen oikeudenmukaisuus luo tasapainoisemman yhteiskunnan "löytyy ilme.

TEKNISET YHTEYDET

Kiranlı päätti sanansa seuraavasti: ”Ei ole epäilystäkään siitä, että tällä hankkeella on suuri vaikutus taloudelliseen, sosiaaliseen, kauppaan ja matkailuun. Samsun-Sarp -rautatiehankkeen toteuttamiseksi ensinnäkin naapurimaakuntien on tehtävä yhteistyötä. Giresun-Ordu-lentokentän solidaarisuuden pyrkimyksenä olisi esitettävä julkisen mielipiteen vakiinnuttaminen osavaltioksi, poliittiseksi valtaksi, julkisiksi instituutioiksi ja organisaatioiksi, kirjalliseksi ja visuaaliseksi tiedotusvälineeksi, kansalaisjärjestöiksi, teollisuudenalaisiksi. Nyt on aika yhdistyä. Pelastakaamme tulevaisuutemme yhdessä. Tämä asia tulisi sisällyttää Samsunin, Orduun, Giresuniin, Trabzoniin, Rizeen ja Artviniin paikallisten sanomalehtien otsikoihin, ja yleinen mielipide tulisi selvittää aloittamalla allekirjoituskampanja. Samsun-Ordu-Giresun-Rize-Artvin-Gümüşhane teknikkojen yhdistykset yhtenä sydämenä.ARMY EVENT)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar