Derince Tahtalı kylätien mukavuus on tullut

mukavuus tulee tumman puun syvälle tielle
mukavuus tulee tumman puun syvälle tielle

Derincen alueen Tahtalı-kylässä sijaitsevan alueen kylien käyttämä tuhannen 500-metrinen tieosuus uusittiin

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, joka toteuttaa monia jättiläishankkeita liikenteessä, suorittaa tienhoito-, korjaus- ja kunnostustöitä sekä kylissä että kaupunkikeskuksissa. Derincen piirin Tahtalı-kylässä sijaitseva vanha ja huonontunut tuhannen 500 metrin pituinen tie uusittiin kokonaan. Tien uudistamistyöllä saatiin aikaan alueen kylissä asuvien kansalaisten tyytyväisyys.

2 THOUSAND TONS ASPHALT

Kylän Derince-alue jatkaa intensiivistä työskentelyä tiedeosasto-, joukkue-, Tahtalı-, Geredeli-, Çavuşlu-, Kaşıkçı- ja Toylar-kylien Turaşlı-, räätäli-, Çakmaklı- ja Akçaova-kylissä tiehen korjausrakentamisen yhteydessä. Tuhat tonnia PMT-pohjamateriaalia käytettiin tutkimusten mukaisesti. Alusmateriaalin jälkeen tuhatta 500 metriä tietä laitettiin 2 tuhat tonnia asfalttia.

KORJAUS JA RENOVOINTI KIINTEISTÖJEN TILLILLÄ JATKUU

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, joka hoitaa kylätietä ja kaupunkikeskuksia, korjaa tai uudistaa vanhoja kylätietä, jotka ovat vaurioituneet infrastruktuurin ja muiden syiden vuoksi. 2019-vuoden teiden uusimis-, kunnossapito- ja korjaustyöt, Metropolitan Municipality -ryhmät omistautuneella työllä jatkavat koko maakunnassa.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

lauantai 23

RayHaber'S 8. Hänen syntymäpäivänsä!

KASIM 23
järjestäjät: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Tarjouspyyntö: 145.000 LT -polttoöljyä ostetaan

Marraskuu 25 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 26 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar