MESİAD: "Kevyen rautatiejärjestelmän tulisi rakentaa Mersin-metroaseman sijasta"

mesiad mersine metro kevyen rautatiejärjestelmän sijaan
mesiad mersine metro kevyen rautatiejärjestelmän sijaan

MESİADin presidentti Hasan Engin korosti, että Mersinillä ei ole aikaa menettää ratkaistakseen liikenneongelma, joka on yksi kaupunkimme suurimmista ongelmista. Hasan Engin totesi lausunnossaan, että kevytraidejärjestelmä tulisi tehdä Mersinissa suunnitellun metroaseman sijasta. Metron siirtäminen tulee kalliimmaksi President Engin, et Mersinin kuljetusongelma vaiheessa kevyen rautatieaseman kanssa, pitäisi ratkaista lyhyessä ajassa ja halvat kustannukset ”, hän sanoi.

Mersinin teollisuus- ja liikemiehetyhdistyksen (MESIAD) puheenjohtaja Hasan Engin kertoi, että Mersinin kaltaisen pääkaupunkiseudun liikenneongelma tulisi ratkaista kiireellisellä tavalla, muuten Mersin olisi häviäjä. Presidentti Engin, kuljetusongelma; ilman saastuminen, kaupungin talous ja matkailu ovat saaneet aikaan merkittävän iskun liikenneongelmaan, josta on tullut Mersinin gangreeni jaettuna julkisten ehdotusten kanssa. Presidentti Engin kehotti paikallisviranomaisia ​​ja kaikkia muita instituutioita ryhtymään välittömiin toimiin.

"METRO MERSIN ei sovellu rakenteeseen"

MESIAD: n presidentti Hasan Engin, joka antoi lausunnon Mersin-metrolle, ilmoitti, että työ alkaa 2020: ssä Mersinissä, sanoi, että metrohanke ei sovellu Mersinin topografiaan ja että kaupungin talous ja pääkaupunkiseudun budjetti kapenevat.

Presidentti Engin; Yerine Mersinin turistikaupungissa nopeammin ja halvemmin toteutettavan kevyen rautatiejärjestelmän ansiosta matkustajat matkustavat vuoristo- ja merinäköalalla. Kuljetusongelma tulisi ratkaista kevyellä rautatiejärjestelmällä vaiheittain, lyhyessä ajassa, edullisin kustannuksin. Mersinin pääkaupunkiseudun kunta voi toteuttaa tämän hankkeen omilla resursseillaan ilman ulkoista rahoitusta. Metrohanke ei ole kiireellinen ”.

PUHEENJOHTAJA ESIMERKKI YMPÄRISTÖPALVELUISTA

Kaupunginjohtaja Hasan Engin kertoi, että väärät valinnat voitaisiin menettää Mersinille vertaamalla metroaseman ja Adanan naapurikaupunkien kevytraidejärjestelmiä, ja lisäsi: ”Mersinin pääkaupunkiseudun kunnan ja muiden paikallishallintojen on tuotettava nopeita ja kiireellisiä ratkaisuja. Radikaalit päätökset tulisi tehdä Mersinin eduksi, jos metro tehdään kukaan ei voi käsitellä. Esimerkiksi Adanassa; väärän reitin ja asetusten takia ei nähnyt toivottua kiinnostusta. Adana on ollut kivussa jo vuosia. Kun tarkastelemme esimerkkiä ympäröivistä maakunnista; ihmiset mieluummin kevyen rautatieliikenteen kuin maisema. Ei ole työtä matkustaa merikaupungissa kilometrejä matkustamatta maan alle ja tarkkailemalla merta ja vuoria. ”

"VALTIONJÄRJESTELMÄN LOPPUA ei ole, ongelmaa ei ole ratkaistu"

Presidentti Engin puhui Harbour-Hal-vaihtojärjestelmästä, että toiminnallisesti valmistettu Hal-risteys ei toiminut riittävästi satamaan saapumisen ja poistumisen liikenteestä johtuen, ja käytti seuraavia lausuntoja: “Mersinin sataman hallinta; tulo- ja poistumistiet tulisi viedä pikaisesti omalle alueelleen. Jalankulkijoiden jalkakäytävät, jotka eivät ohita jalankulkijoita ja satamien seiniä, voidaan muuttaa tien laajentamiseksi. Liikenne matkalla satamaan on jatkuvasti tukossa. Hal-risteys on ohi, mutta liikenneongelmaa ei ole ratkaistu. Sama kuohunta jatkuu jälleen. Jos Mersin Port ei toteuta tätä kaavaa, siellä tapahtuvalle liikenteelle ei ole ratkaisua. Toiminnallisen tilan risteys ei toimi risteyksinä säiliöiden ylitysten vuoksi. ”

U KULJETUS SYÖTYMISALUEITTA TEOLLISUUSALUEILLE PITÄÄ HELPOSTI "

Korostaen, että kuljettamista asuinalueilta työ- ja teollisuusalueille olisi helpotettava, presidentti Engin sanoi: ”Tärkeintä on sanottava, että etenkin itälinjan teollisuusyrityksillä on pulaa 45 minuutin liikennehäiriöistä itäsisäänkäynnin yhteydessä, kun he saapuvat kaupunkiin OIZ: sta. Tuon ulkopuolella ei ole vaihtoehtoista tietä, niin sanomme; 2. Kehätien osa Tirmilin teollisuusalueelta Mersin Tarsuksen järjestäytyneelle teollisuusalueelle tulisi avata 18-jälleenrakennuksella mahdollisimman pian. Tämän tien valmistuttua tulee vaihtoehtoinen sisäänkäynti Deliçayn, joka on ainoa sisäänkäynti Mersiniin idästä. Tässä intensiteetti vähenee. Samanaikaisesti on erittäin tärkeää suunnitella kevytraidejärjestelmä teollisuusvyöhykkeille tältä tieltä, jota jatketaan kaupunkiliikenteen kannalta ”.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.