Sea World ja köysirata 12 vapaa ikään asti

merimaailma ja köysirata vapaana
merimaailma ja köysirata vapaana

Kaupunginjohtaja Turgut Altınok, joka osallistui Keçiörenin kunnalliskokouksessa järjestettyyn lasten edustajakokoukseen Euroopan paikallisdemokratian viikon puitteissa, toivoi, että rakkaus ja veljeys voittaisivat. Jumala siunatkoon kaikkia ihmisiä, etenkin lapsia, sodat päättävää poikaa.

Osana eurooppalaista paikallisdemokratian viikkoa 46-lapset, mukaan lukien Portugali, Georgia, Syyria, Irak ja Turkin lapset, saivat tietoa työstä Keçiörenin kunnalliskokouksessa ja järjestivät edustajaäänestyksen. Keçiörenin kaupunginjohtaja Turgut Altınok kertoi kunnallisvaaleista, kunnanvaltuutettujen vaaleista ja neuvoston toiminnasta. Sitten edustajaäänestyksellä Belinay Ağsak valittiin edustajakokouksen puhemieheksi, Fatma Zehra Öztürk ja Miran Bulut virkamieheksi.

ÄÄNESTYS MEREN MAAILMALLA JA TELEPERINEN 0- 12 OLI ILMAINEN ELÄMINEN

Sitten, kun parlamentin esityslista hyväksyttiin, ”0-12 ikävapaa lasten käyttö köysiradalta ja meriympäristöstä annettiin äänestykseen ja hyväksyttiin yksimielisesti. Presidentti Altinok, edustajakokouksen valittu presidentti ja virkamiesten virkamiehet: "Onnittelut teit oikean valinnan, voit olla ehdokas seuraavissa vaaleissa", hän sanoi.

KO aseta oikeat tavoitteet ”

Pormestari Altınok neuvoi lapsia saavuttamaan tavoite ja sanoi: yolu Tapa menestyä on asettaa oikea tavoite, tavoitteena ei ole ei-kohteen menestys, sinulla on tavoite elämässä, jatkaen sitkeästi kohti tätä tavoitetta. Älä anna periksi, ole aina taistelija, hanki korkea itseluottamus. Pysy rehellinen. Sitten sinusta tulee tuhoutumaton linna, luet sivilisaatioiden, uskontojen ja kansakuntien historiaa, kasvaa ja kehittyy itse, koska kansakuntien ja valtioiden tulevaisuus on lapsia ja nuoria.

”HYVIN AINA VOITTAA”

Var Kuka haluaa olla pormestari keskuudessasi? Altın hän kysyi Altinokilta. Jos kasvatat itseäsi ja tarjoamme tarvittavaa tukea oikealle kasvatuksellemme, voimme siirtää maamme sinne, missä se ansaitsee. Veteraaneja, jotka uskottu Turkin tasavallan, Kemal Atatürk ja rakkaat Profeetta (saas) lukea hänen elämänsä. Pidä rakkaan profeettamme (saha) hadithin kanssa 'uskovat uskovan veljeinä', pidä mielessä Atatürkin sanat: "Rauha kotona, rauha maailmassa". Älä häiritse toisiaan, älä taistele, muista, että hyvä voittaa aina. Toivotan rauhaa ja rauhaa Turkin islamilaiselle maantieteelle. Rakkaus ja veljeys voittavat, Jumala siunatkoon kaikkia ihmisiä, erityisesti lapsia, ja sodat päättyvät. ”

Presidentti Altınokin sanat ja äänestys käännettiin tuomioistuimen virkamiesten toimesta myös arabiaksi, portugaliksi ja kurdeiksi. Lasten kokoonpanoon osallistuneille lapsille annettiin osallistumisasiakirjat, ja ohjelma päättyi kollektiivisiin muistovalokuvia.

Darijus Pamparas, Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälisen siirtolaisjärjestön kansainvälisen rajavalvontaohjelman johtaja, Yhdistyneiden Kansakuntien korkean komission jäsenen Ankara-kenttäjohtaja Akif Atlı vieraili presidentti Altınokissa toimistossaan ennen ohjelmaa ja piti lyhyen keskustelun.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 19

Hankintailmoitus: Ankara Kayseri Line Km: 43 + 600'da rautatieylitys

Marraskuu 19 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 19

Hankintailmoitus: Bogie-rungon robottihitsausautomaatiojärjestelmän hankinta

Marraskuu 19 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TÜVASAŞ
0264 275 16 60
tsaari 20

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Open Channel and Belt Drain

Marraskuu 20 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar