Maailman kuulovammaisten pyöräilymestaruuskilpailun hengitykset!

maailman henkeäsalpaavat pyöräilymestaruuskilpailut henkeäsalpaavat

Koordinoidusti kuvernoraatin Gaziantep, Gaziantep Metropolitan kunta nuoriso- ja liikuntatoimi osasto puheenjohtajakaudella Turkkiin kuurojen Sports Federation of yhteistyön xnumx'ünc järjestettiin ensimmäistä kertaa Turkissa Maailman kuurojen toinen päivä Pyöräily mestaruuskilpailut, oli näyttämönä kova kilpailu

25-kilometrien naisluokkaan tuli Jelisaveta Topchaniuk Ukrainasta, Victoria Vyacheslavovna Shiryavskova Ukrainasta ja Aleksandra Ruslanovna Evdokimova Venäjältä. Miesten 35-kilometrimitalissa voittivat Dmitri Andreevich Rozanov Venäjältä, Ivan Vladimirovich Makarov samasta maasta ja Pavel Arciszewski Puolasta.

Gazi-kaupunki, joka kiinnittää kaiken huomion kansainvälisiin organisaatioihin, jotka ovat "Sports Friendly City" -identiteetin arvoisia, isännöi jännitys hurrikaania lauantaina, 29. marraskuuta 02 saakka, ja maailman kuulovammaisten pyöräilymestaruuskilpailut alkoivat 2019. lokakuuta tasavallan päivänä. Mestaruuskilpailuissa Turkki sekä Yhdysvallat, Brasilia, Tšekin tasavalta (Tšekin tasavalta), Kreikka, Hollanti, Unkari, Puola, Venäjä, Slovakia, Sambia ja Ukraina, joissa on 50 kuulovammaista urheilijaa haastavilla poluilla, vuodattavat hikeä voittaakseen mitalin.

Mestaruuskilpailun toisena päivänä yksilölliset aikakilpailut naisten ja miesten luokassa kasvattivat adrenaliinia ja innostivat yleisöä. 25- ja 35-kilometrejä hellittämättömässä kilpailussa urheilijoiden kilpailussa arvostettiin.

Alkaen 56022 Street, 25 naisurheilijat kilpailivat 12 kilometrireitillä, joka oli perustettu Kilis Road -reitille Gaziantepin eläintarhan edessä Burç-tien suuntaan. Brasilialainen Livia De Assis Trivizol hylättiin kilpailusta. Ukrainan Yelisaveta Topchaniuk voitti kultamitalin kilpailussa. Topchaniukia seurasi venäläinen Aleksandra Ruslanovna Evdokimova ja Victoria Vyacheslavovna Shiryavskova.

35-mieskilpailun voittajaksi tuli venäläinen Dmitry Andreevich Rozanov, joka kilpaili 14-kilometreillä, hänen maanmiehensä Ivan Vladimirovitš Makarov, ja puolalainen Pavel Arciszewski tuli kolmanneksi kilpailussa.

Joukkueessa järjestyksensä päivän päätteeksi, Venäjä minuutin 1 34 26 tuntia sekuntia ensimmäisen, Puola minuutin 1 44 21 tuntia sekuntia toiseksi, kun Turkki oli kolmas 1 50 tuntia minuuttia sekuntia 8.