Liikennepsykologin on oltava Metrobus-kuljettajia Istanbulissa

metrobussipehmentävä liikennepsykologi istanbul sart
metrobussipehmentävä liikennepsykologi istanbul sart

Metrobussit, jotka tulivat esityslistalle Istanbulin viimeaikaisten onnettomuuksien kanssa, olivat huomion alla. IMM on nimittänyt tarkastuslautakunnan päällikön tutkimaan onnettomuuksia ja pyysi asiantuntijaa koneinsinöörien kamarista. Liikenteen ja liikenneturvallisuuden asiantuntija, IMM-edustajakokouksen jäsen. Suat Sarı totesi myös, että metrobussi-kuljettajien psykologia on korruptoitunut ja että tästä aiheutuu monia onnettomuuksia.Met Istanbulin metrobussi-kuljettajien tulisi olla liikennesykologien valvonnassa, jotka ovat hyvin yleisiä Yhdysvalloissa ja Euroopassa bulundu.

SözcüOzlem Guvemli'ninin raportin mukaan; BB IMM ryhtyy uusiin varotoimenpiteisiin metrobussiradalla tapahtuviin onnettomuuksiin, jotka kulkevat 7 tuhat kertaa päivässä 220 tuhat kilometriä ja kuljettavat 1 miljoonaa matkustajaa. Metrobussiyhteys Halıcıoğlu ja Haramidere IETT -johtajien onnettomuuksien jälkeen, tapasi. IETT: n varatoimitusjohtaja Hamdi Alper Kolukısa totesi, että onnettomuuksien lähteestä on aloitettu yksityiskohtainen tutkimus, ja totesi, että tarkastuslautakunnan päällikkö on henkilökohtaisesti nimetty hallinnollisessa tutkimuksessa. Koneinsinöörien kamari Kolukısa ilmoitti myös, että asiantuntijat pyysivät. Metrobus-onnettomuuksien jälkeen IMM käynnisti ”Varhaisvaroitusjärjestelmä de.

SUOSITUSHUONEEN JA LIIKENNEN PSYKOLOGINEN EHDOTUS

Liikenne- ja liikenneturvallisuusasiantuntija, hyvän puolueen IMM-edustajakokouksen ja kuljetusliikekomission jäsen. Ota suoraan yhteyttä Suattiin Sözcüantoi arvioinnissaan tärkeitä onnettomuuksiin liittyviä arvioita ja suosituksia. Sarı huomautti, että metrobussi-kuljettajien psykologia on vioittunut ylityön takia. ”Metrobus-kuljettajien tulisi olla liikennesykologien, ei normaalien psykologien, valvonnassa. Heidän tulisi olla jatkuvassa valvonnassa IETT: n palveluksessa olevien liikennesykologien kanssa. Liikenteen psykologi melko yleinen Yhdysvalloissa, mutta ei Euroopassa ja Turkissa. 30 on ollut Saksassa vuosia. Valmistuttuaan psykologian laitokselta heillä on maisterin tutkinto liikenteessä ja heistä tulee liikennepsykologia. Koska normaalin ihmisen liikenteen tila, asenne, käyttäytyminen ja asenteet ja käyttäytyminen ovat hyvin erilaisia. Tämä osaaminen pitäisi tulla Turkkiin ", hän sanoi. Keltainen kertoi myös, että Zincirlikuyu- ja Beylikdüzü-huoneet olisi sijoitettava kuljettajaan.

METROBUS-TYÖKALUT Väsynyt

Tohtori Sarı korosti, että suurin osa ajoneuvoista saavutti 1 miljoonan kilometrin ja saavutti 10-ikän. ”Siksi kunnossapidon ja korjauksen ei pitäisi odottaa olevan tehokasta. Tämä on toinen onnettomuuksien syy. Diesel-ajoneuvoja tuotetaan nyt Euroopan maissa alkaen 2021. Metrobussi-autokanta olisi uusittava uusilla sähköbusseilla. ”

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Hankintailmoitus: Elintarvikepalvelu

Marraskuu 13 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar