Kotimaisen puolustusteollisuuden projektipuolustus

kotimaisen puolustusteollisuuden projektihyökkäys
kotimaisen puolustusteollisuuden projektihyökkäys

Kotimaiset ja kansalliset hankkeet armeijan tutkat ja rajaturvallisuus, 2. Esitelty kansainvälisessä sotilastutka- ja rajaturvallisuushuippukokouksessa

2 on ainoa erikoistunut toiminta sotatutkien ja rajaturvallisuuden alalla. Kansainvälisen sotatutkan ja rajaturvallisuushuippukokouksen paikallisia ja kansallisia hankkeita esiteltiin. Vientiä valmistelevat myös hankkeet, joiden avulla Turkin puolustusteollisuus voi tulla alkuperäiskansoksi ja vähentää sen riippuvuutta ulkomaista.

Turkin ensimmäinen monen kaliiperi kiikarikivääri tuotettiin

ATA Arms, Turkin ensimmäinen monikäyttöinen kaliiperi kiikarikivääri esiteltiin MRBS'. ATA Armsilla, joka on yksi kuudesta tuotteesta, joka tuottaa tätä tuotetta maailmassa, on kivääri, joka on valmistettu ammattimaisille ampujaille ja jonka ampumaetäisyys on yli kaksi tuhatta metriä. Kivääri, jossa on kaksivaiheinen liipaisimen painon säätöominaisuus, voidaan säätää erikseen pakaran säätöön, jolloin käyttäjälle kuvataan mukavinta. Kiväärin kaliiperi voidaan muuttaa alle minuutissa kenttäolosuhteissa.

Pikaviestintä on nyt mahdollista maanjäristyksessä ja sotilasharjoituksissa

Optima Technic näytti matkaviestinnän ja komentokontrollinsa ensimmäistä kertaa MRBS: ssä Ukrainan hätätilanneministeriössä (SESU). Maanjäristykset, luonnonkatastrofit ja sotilaalliset harjoitukset, kuten kentällä, jotta saadaan nopeaa tilannetietoa tästä tuotteesta, joka tuotetaan komento- ja viestintäpuhelimille ja radioille, tutka-antenneille, kameroille ja vastaaville laitteille. Tuotteen ansiosta välitön tilatieto voidaan jakaa asianomaisten viranomaisten kanssa.

Kalashnikovin kotimaiset ammukset

Turaç tuotti ensimmäistä kertaa ampumatarvikkeita, joita voidaan käyttää kalashnikovissa ja ampujakivääreissä. T & K-toiminnan tuloksena kehitetty ampumatarvike on valmis armeijan ja sandarmerin käyttöön.

Suojattu tiedonsiirto alkuperäisillä salauslaitteilla

Rovenman esittämät Kindi Ethernet -salauslaitteet mahdollistavat kuituun kytkettyjen laitteiden kommunikoinnin keskenään kahden syrjäisen sijainnin välillä. Tuote, joka sallii luottamuksellisten ja tärkeiden tietojen siirron vastavuoroisella salauksella, pysäyttää tiedon siirron toiselle osapuolelle suojaamalla itseään sähköltä ja ohjelmistoilta hyökkäyksien varalta. Joka voi salata tietoja jopa 40 Gbps paikasta toiseen ja kykenevät lähetyksen yli linjan, jossa L2 alueen Turkin PCB, ensimmäinen paikallinen salauksen laitteita, jotka tuottavat sulautettujen ohjelmistojen ja FPGA-suunnittelun ratkaisuja, sarjatuotannossa valmiissa tilassa.

Johtavat Unity -robotit

ElectroLandin kertakäyttöinen minidivorobotti Acrob on ensimmäinen tuote, joka on lokalisoitu tällä alalla. Korkeintaan kolme kilogrammaa painavilla roboteilla on johtava rooli toiminnassa ja ne voidaan heittää pois vahingoittamatta 6-mittarin korkeutta. Acrob tarjoaa myös korkearesoluutioisen päivä- ja yönäkymän kameransa ansiosta, jonka kääntö on 360. Selittäessään, että erikoisjoukot voivat hyötyä näistä roboteista etsintää ja tarkkailua varten ennen operaation suorittamista, yrityksen virkamiehet totesivat, että robotit voivat tehdä myös sisätilojen kartoituksen.

Tuotettu kotimainen kannettava virtalähde ja lämpökuvausjärjestelmä

Visco Electric on integroinut kannettavan keskeytymättömän armeijan virtalähteen ja lämpökuvausjärjestelmän. Se on suunniteltu tarpeiden mukaan kenttä- ja rajaoperaatioissa ja tarjoaa jatkuvaa energiaa jopa kovissa ilmasto-olosuhteissa; sotilaalliset radiot, hakulaitteet, tablet-laitteet, puhelimet, kuten, antavat energiaa monille laitteille. Tuote, joka voidaan ladata aurinkoenergialla avoimilla alueilla, voi myös valaista pimeissä alueissa teleskooppiprojektorinsa ansiosta, joka ulottuu jopa 3-metriin. Omaan wi-fi-porttiin kytkettyjen lämpökameroiden avulla 200-mittarit voivat havaita ja analysoida ihmisten ja eläinten kaltaisia ​​liikkeitä kentän pimeydessä lähettämällä kuvat valtuutetulle henkilöstölle tablettien ja puhelimien avulla.

Qatarin armeija mieluummin TAF: n jälkeen

Raykar esitteli MRBS: ssä monikäyttöisen aseen ja varustekaapin. Kaapit, jotka on valmistettu säilyttämään ja suojaamaan monia erilaisia ​​rakenteita ja halkaisijoita sisältäviä aseita optiikallaan, säästävät myös tilaa piilotettavien oviensa avulla. Raykar, joka vie myös innovatiivisia tuotteita Turkin asevoimille Qatarin armeijalle, jatkaa neuvotteluja näiden turvatuotteiden viennistä venäläisten yritysten kanssa.

Kaivoksen raivaustoiminta digitalisoitiin

Geodo-yritys digitalisoi kaivosten raivausprosessin merkintä-, kartoitus- ja raportointitoimintansa ja esitteli Smart Marking Mapping and Reporting System -järjestelmän ensimmäistä kertaa MRBS: ssä. Turkin ensimmäinen kotimainen tuote tällä alalla, TUBITAK tukeman digitaalinen käsipääte, senttimetri tarkkuus on mahdollisuus paikannus kello, on koodaus maa-alueiden osuus kartoittaa prosessien tietojen autonomisena tekee raportoinnin tarpeen.

6 minuutin lento 40 kg: lla

MLG Technologyn kehittämä drooni HK-3 herätti huomion 6 kg -painollaan ja 40-minuutin lentoaikallaan. Puolustusteollisuudessa käytettävän dronon hyötykuorma, korkea panssari, lämpönäkö, yönäkö, jota voidaan käyttää eri aloilla, kuten siviilikarttausenergian ja maatalouden alalla, on muuttumassa tavoitteeseen. 8-moottoroitu HK-3 kestää myös ankaria sääolosuhteita.

Luvaton drone-lento pelloilla Gök-Börü: n kanssa

Gök-Börü: n etäisyys on suunniteltu valaisemaan rajavalvontaa, rannikkovartiostoa, etsintää ja pelastusta, vankiloita ja muita pitkän kantaman alueita. Tuote herättää huomion myös rauhoittamalla drone-kameroita ja estämällä niitä vastaanottamasta kuvia.

Terroriskit voidaan välttää ajamalla yöllä

MLG Technologyn yökäytön lämpöjärjestelmä IR-1000, 500 metriä tien päälle, on näkyvissä, 350 metriä 150 metriä etäisyydeltä mahdollistaa ihmisten tunnistamisen. IR-1000 7,5 voidaan mukauttaa kaikkiin siviili- ja sotilasajoneuvoihin, sen mitat ovat cm ja ne voivat toimia harmoniassa ajoneuvojen näytöiden kanssa.

15 km: n etäisyys kalkkunan kanasta voidaan erottaa tasaisesti

Integras esitteli ensimmäistä kertaa lämpökuvansa, 15 km ja 19 km, MRBS: ssä. 15-lämpökamerat, jotka erottavat kalkkunat ja kanat, tarjoavat integroituja ratkaisuja rajaturvallisuuteen.

Yildirim savar -projekti odottaa lokalisointia

Asis Defense on herättänyt huomiota MRBS: ssä salamannopea projekti. Alueella sateenvarjona toimiva projekti tekee kyseisestä alueesta näkymättömän salaman kannalta ja poistaa sotilasalan salaman aiheuttamat negatiivisuudet. Yrityksen viranomaiset kertoivat, että tämä salamannopea, ainoa Naton hyväksymä tuote maailmassa, aloittaa pian kotimaisen tuotannon.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Sal 19

Hankintailmoitus: Viestintä-, sähkö-, tietoliikennetekniikan teokset

Marraskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 19

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Marraskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar