Kocaelin kansalaiset ovat iloisia liikkuvista pysähdyksistä

kocaelide-kansalaiset ovat tyytyväisiä matkapuhelimiin
kocaelide-kansalaiset ovat tyytyväisiä matkapuhelimiin

Liikkuvia pysäkkiä rakennetaan Salim Dervişoğlu -kadulle, joka on vaihtoehto D-100-moottoritielle, jolla käytetään julkista liikennettä Kocaelin Karamürselin, Gölcükin ja Başiskelen piiriin. Kansalaiset ilmaisevat tyytyväisyytensä Izmitissa sijaitsevan Adnan Menderes-ylikylän viereen rakennetusta uudesta matkaviestimestä, joka helpottaa matkustajien ottamista ja lataamista julkiseen liikenteeseen. Ensimmäinen Kocaelin pääkaupunkiseudun kolmen alueen rakentamista liikkuvista pysähdyspaikoista on saatu päätökseen ja Mimar Sinanin ja Turgut Özal Overpass -taskujen rakentaminen jatkuu.

JULKINEN ASEMA KANSALAISEN PALVELUSSA

Laajentamalla Salim Dervişoğlu-katua vaiheittain, Kocaeli Metropolitan Municipality rakentaa kadulle uusia liikkuvia pysäkkiä. Adnan Menderes -ylitys valmistui Halkevin taskukeskuksessa ja tarjottiin kansalaisille. Äskettäin rakennettujen liikkuvien pysähdyspaikkojen ansiosta Başiskelen, Gölcükin ja Karamürselin julkisen liikenteen ajoneuvot voivat helposti ladata ja vastaanottaa matkustajia. Kansalaiset pääsevät helposti julkiseen liikenteeseen siten, että ovat tyytyväisiä uusiin matkapysäkkeihin. Tiedeministeriön ryhmien tekemän työn puitteissa jatketaan Mimar Sinanin ja Turgut Özalin ylikulkusiltojen viereen rakennettujen liikkuvien pysähdyspaikkojen rakentamista.

DA SAAMME LISÄÄ säännöllistä palvelua kuljetuksissa ”

Levent Karagöz (40) kertoi työskentelevänsä Başiskelessä ja käyttäneensä Halkevin asemaa matkustellessaan İzmitin ja Başiskelen välillä. Tämä aiheutti liikenneruuhkia. Oli hyvä tehdä taskuja. Onnittelemme kuntiamme tästä aiheesta. Tämän tutkimuksen myötä tästä alueesta tuli säännöllisempää ja sujuvampaa. Täällä pääliikenne ei epäonnistu. Tämän työn avulla tarjoamme säännöllisempää palvelua kuljetuksissa. ”

”ENSIMMÄINEN AIKA, PITOIN JA PITEN”

Emeritus Cevdet Göçlü (74), joka ilmoitti käyttävänsä matkaviestintä ensimmäistä kertaa ja piti siitä, kertoi: cep Uusi matkaviestin on todella kaunis. Tässä mahdollisesti tapahtuvat liikenneonnettomuudet estettiin. Tämän tutkimuksen avulla molemmat matkustajat pääsevät ajoneuvoille helpommin ja ajoneuvot voivat nousta ylös ja pysähtyä helpommin. Aikaisemmin se oli sillan alla ja ajoneuvot seisoivat keskellä tietä. Nyt sekä matkustajat että bussit ovat helpottuneet. Haluan kiittää pääkaupunkiseudun kuntaa ”.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.