Ennätysrangaistus Izmitinlahtea saastuttavasta aluksesta

kirjaa sakko saastuttavalle alukselle izmit korfez
kirjaa sakko saastuttavalle alukselle izmit korfez

Kocaelin pääkaupunkikunta jatkaa ponnistelujaan Izmitin lahden suojelemiseksi. Ympäristövalvontaryhmien raporttien arvioiminen seurasi rangaistusta Izmitinlahden Cook Islandd Banda -kuormalaivalla.

RYHMÄT SIIRTYI ILMOITUKSEEN

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston tarkastusryhmät Izmit Bay ei päästä pilaantumista. 7 päivä 24 joukkueet työskentelevät päivisin ja öisin, arvioidessaan jokaisen ilmoituksen. Tässä yhteydessä Izmitinlahdenlahden alueella sijaitseva satama saastutti kuiva lastialusten hälytysryhmiä.

TORJALLINEN PALLONPÖRSSI MERIIN

Pääkaupunkiseudun kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston ryhmät menivät satamaan, jossa ilmoitus tehtiin. Joukkueet, satama on kytketty Izmitinlahteen kuiviin lastialuksiin, joista löydettiin likaista painolastia. Ryhmät ottivat vaaditut näytteet ja 16 tuhatta 761 Grostonin kuormalastialusta nimeltä Queen Anatolia Cook Cookland Banda 1 Million 772 tuhat TL sakon leikattiin.

ILMA-ALUKSEN VALVONTA SEA-ILMAILLA

Jotta Izmit Bay pysyisi puhtaana, pääkaupunkiseudun kunta suorittaa merien pilaantumistarkastuksia, jotka aiheutuvat aluksista ja aluksista meriohjauskoneilla. 2007: n jälkeisten töiden puitteissa merenhallintalentokoneista tuli Izmitinlahtea pilaavien alusten painajainen. Marmaran kuntien liiton kanssa allekirjoitetun pöytäkirjan mukaisesti Deniz Plane, joka palvelee kaikkia Marmaran alueen maakuntia, voi myös laskeutua ja poistua Cengiz Topelin lentokentältä.

MITÄ ON TIETTYMINEN BALLAST

Kun se vapautetaan aluksesta; painolastivesi, joka aiheuttaa öljyn, öljyjohdannaisten tai öljyjäljen näkymisen vedellä tai viereisillä rantaviivoilla tai joka aiheuttaa värjäytyneiden kiintoaineiden tai emulsioiden muuttumisen vedessä tai veden alla.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 06
tsaari 06

Hankintailmoitus: Puu-ratapölkkyjen hankinta

Marraskuu 6 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 06

Hankintailmoitus: Suojeltujen tasoristeysten operaatiohenkilöpalvelujen hankinta

Marraskuu 6 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar