Kayaş-Sincan Başkentray Line laajentaa 18.4 km

hanke pääomarajan pidentämiseksi
hanke pääomarajan pidentämiseksi

Sincanin kaupunginjohtaja Murat Ercanin aloitteesta toteutettu Başkentray-linjan laajennushanke on toteutuksessa. Projekti 17 päättyy maaliskuun 2022

Sabah-sanomalehtiVuslat Ayn uutisten mukaan; “Xinjiang 1. Akçaörenin naapurustolle lisätään organisoitu teollisuusalue ja Yenikentin asuinalue, mukaan lukien esikaupunkilinja 18.4 km. 31 Mart Ilmoittaessaan paikalliset vaaleja edeltävät projektit Ercan lupasi jatkaa 36-kilometriä Başkentray-linjan Akçaören-kortteliin, joka palvelee 18-kilometrilinjaa Sincanin ja Kayaşin alueiden välillä. Ercan kertoi, että Baskentray-linjahankkeen perusta rakennettiin 2 kuukautta sitten ja että se päättyy ilman 3-vuotta, ellei määrärahoissa ole ongelmia. Ercan, “Sincan Akçaörenin matkustajalinja menee. Akcaörenin jälkeen rahtilinja menee soodatehtaaseen Mülkköyüssä ”. Sincan, joka on yksi pääkaupunkiseuduista ja kuudennesta Ankaran väkilukuisinta aluetta, laajennetaan Sincanista Akçaöreniin ja sitten Köy Köyyn organisoidun teollisuuden kautta Kayaşin ja Sincanin välillä toimivan Başkentray-hankkeen puitteissa.

Löydetty elokuussa

Sincanin kaupunginjohtaja Murat Ercan, työ alkoi elokuussa ja jatkui nopeasti, hän sanoi. Ercan, ”Yenikent 90: n väestö tuhansia. Heillä oli joitain haittoja kuljetuksissa. Başkentray-projekti on yksi tärkeimmistä hankkeistamme. Nykyisen Kayaşin ja Sincanin välillä toimivan Başkentray-hankkeen puitteissa jatkamme Sincanista Yenikenttiin järjestäytyneen teollisuuden kautta ja vielä edelleen Akçaöreniin, missä yliopistoalue sijaitsee, ja sieltä Mülkköyüen. 18.4 mittarilukema linjan pituus 30 mittarilukema on kiskojen pituus. Se kulkee rinnakkain kuorma- ja matkustajalinjana. 2 asetettiin kuukausia sitten, toiminta alkoi. Käynnissä oleva työ. Tarjouksen kesto 3 vuotta. Ellei päästöoikeuksista ole pulaa, odotamme 3: n valmistuvan ennen vuotta. Arvioitu päättymisaika on aika huutokaupassa 2022 August, mutta yritämme sivuuttaa sen varhain. Alueen ihmisille kuljetus tarjotaan metrolla mukavasti. Jatkamme työtä aikaisemman valmistamiseksi. ”

18.4 KILOMETER LISÄÄN

Pormestari Ercan kertoi tavanneensa valtion rautateiden pääosaston ja sanoi: ”Tapasimme viimeksi tiistaina. Olemme yhteydessä projektin alusta lähtien. Puhumme viranomaisille joidenkin puutteiden poistamisesta. Meillä on pyyntö 3-pysähdyksille. Yksi pyydettävistä pysähdyspaikoista on matkustaja- ja tavaraliini, joista kaksi järjestetään teollisuusvyöhykkeeksi ja kolmas Akçaörenin alueelle. 42 tuhat toimii järjestäytyneellä teollisuusalueella. 42 ei voi olla yhtä luonnollinen kuin pysähtyä paikkaan, jossa tuhat ihmistä työskentelee. Koska se on teollisuusalue, pääkaupunki tulee olemaan sekä matkustajia että rahtia. Akçaörenin kaupunginosassa on yliopistoalue. Alueen yliopiston avaamista ja matkustajapysäkin perustamista tarkistetaan. Tarjoimme pysähdyspaikkojen sijainnin konkretisoinnin, etenkin virkamiesten kanssa järjestäytyneellä teollisuusalueella sijaitsevista pysähdyksistä. Projektin nykyiset pysähdyspaikat ovat Yenikent, aukio, jossa Kavunpazarı sijaitsee, ja sandarameriristeys. Rivi lisätään 18.4-mittarilukemaan. "

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 04

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 4 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Ostotarjous: Vakuutuspalvelu

Marraskuu 5 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 05

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 370 + 517 (rautatie) ylitysrakentaminen

Marraskuu 5 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar