Kartepe Teleferik -projekti on keväällä taas!

kartepe köysirata
kartepe köysirata

Unelma köysiradasta, jota Kartepe ja Kocaeli-matkailu ovat odottaneet noin 50 vuotta, on jälleen uusi kevät. 10 joulukuu Köysirata uraauurtavaan seremoniaan 2018: ssä ei saavuta toimituspäivää 2020

Kartepe, ensimmäinen mielessä, kun talvimatkailu mainitaan Kocaelissa, asetettiin 10: lle joulukuussa 2018 köysirataprojektiin, joka on pitkittynyt vuosia ja jota ei voitu toteuttaa, mutta se pysyi alkuperäisessä muodossaan kuluneista kuukausista huolimatta. Syyskuussa 2017 pidetyssä 2018-tarjouskilpailussa uraauurtava seremonia pidettiin Derbent Mountain Road-Polygonin alueella. Jakson pormestari Ibrahim Karaosmanoglu sai lupauksen toimittaa 2020-hanke urakoitsijayritykseltä Valter Elevatorilta. Kartepe-kokoonpanossa 2020 oli myös unelma. Kartepen kunnan entinen pormestari Hüseyin Üzülmez ja entinen pääkaupunkiseudun pormestari İbrahim Karaoasmonğlu käyttivät tätä hanketta jokaisen vaalikauden aikana sijoitussuunnitelmien joukossa. Näyttää siltä, ​​että hanke pysyy AKP: n investointiprojektien joukossa uusina vaalikausina.

LASTAT ovat vaikuttaneet urakoitsijaan, eivätkä ne ole täyttäneet sitoumusta

Kaupunginjohtaja Kocaman kertoi tutkineensa viime vuonna Kartepen edustajakokouksessa esiin tuotavaa köysirataa koskevaa sopimusta ja sanoi: Edellisellä kaudella valmisteltiin erittäin mukava sopimus. Taloudellinen supistuminen ja valuuttakurssien vaihtelut vaikuttivat kuitenkin urakoitsijaan, koska ne eivät täyttäneet sitoumustaan. Oikeudellinen prosessi jatkuu. Suojaan jopa neuvoston 1-penniä. Toteutamme tämän hankkeen vahingoittamatta kuntaamme. Mitä tapahtuu, emme aio astua takaisin köysiradalla. Toivottavasti, jos Allahilta ei ole esteitä, voitamme köyden Kartepeen tällä kaudella.

KARAOSMANOĞLU kertoi antaneensa työn!

Kauden pormestari Ibrahim Karaosmanoglu kertoi antavansa työn ihmisille köysiradan maadoitusseremoniassa. Otamme yritykseltämme tämän lupauksen. Kunnat voivat tehdä tämän, mutta sinun on annettava tämä ihmisillesi. Jos teemme sen kuntana, se aiheuttaa paljon kustannuksia ja toimintaongelmia. Rakenna, käytä ja siirrä malli on terveellisin. Olen nähnyt Valter-yrityksen, jossa se toimii, toivottavasti he löytävät saman laadun. Luulen, että ne eivät tuhoa luontoa. Olen erittäin herkkä ympäristölle, mielestäni siitä tulee työtä, joka on sopusoinnussa paikan luonteen kanssa

PROJEKTITIEDOT

Jättiläishankkeen tarjous, jota pidetään 50: n vuotuisena unelmana Kartepessa ja jonka avulla Samanlı-vuorten huippukokous pääsee samaan aikaan Izmitinlahdelle ja Sapanca -järvelle monien puulajien metsien yli, toteutettiin syyskuussa, ja tarjouskilpailu järjestettiin Valter Elevator Company -yrityksen korkeimmalla tarjouksella. hän oli saanut. Maaliskuussa 2017 toimitetun köysiprojektin odotetaan maksavan noin 2018 miljoonaa TL, kun taas kustannukset nousevat 71 Million TL: iin sen ympärille rakennettavien tilojen kanssa. 100 tuhatta 4 metriä riviä Hikmetiye-Derbent Kuzu Plateau-virkistysalueen välillä, joka on köysiratalinjan ensimmäinen vaihe, jolla on kaikki metsä- ja vesiministeriön luvat, käytetään vuodeksi 960. Build-Operate-Transfer -mallilla rakennettava köysirata on kaksisuuntainen ja 29-köysi. Kartepen visioita muuttava jättiläinen projekti lisää sekä alueen että maakuntamme matkailupotentiaalia palvelemalla vähintään 3 tuhatta ihmistä vuodessa.

VÄLILLÄ DERBENT - KUZUYAYLA

Köysiratalinja päättyy Derbentin matkailualueelta (Hikmetiye) Kuzu Yaylan luonnonpuistoon. Vaikka köysirata on 4.67 km pitkä, 15 masto ja 2 asemarakennukset rakennetaan hankkeen puitteissa. Kantoköyden leveys on 10 metriä, ja köysiradalla on myös 24-ohjaamot, joissa on yhteensä 10 yksikköä. Köysirata kulkee mastoilla, jotka vaihtelevat 11.06-metristä 45.95-metriin. Hikmetiye-asema palvelee 20.000-neliömetriä ja Kuzuyayla-asema 3644-neliömetriä. (Oğuzhan Aktaş - Kocaeli Barışin sanomalehti)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 06

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de ylitysrakentaminen

Marraskuu 6 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 06
tsaari 06

Hankintailmoitus: Puu-ratapölkkyjen hankinta

Marraskuu 6 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar