KARDEMİR käynnistää uusia sijoituksia Soldier Salute -palvelun avulla

kardemir tilasi uusia sijoituksia sotilaiden tervehdyksellä
kardemir tilasi uusia sijoituksia sotilaiden tervehdyksellä

10 Kardemir 2, joka lopetettiin kesäkuussa. Uusi kalkkitehdas tilattiin uudelleen tänään järjestetyllä seremonialla 124-päivän kapasiteetin lisäämisen ja kunnostus- ja modernisointiinvestointien jälkeen. Hallituksen jäsenet osallistuivat seremoniaan koko henkilöstönä, ja puheiden ja rukousten jälkeen uusien tilojen avaamisen Peace Spring -operaation sankaritar-sotilaat pysähtyivät.

50-muunnin, joka uusittiin noin 2 miljoonan tonnin menolla, kasvatti 297 tuhannen tonnin kapasiteettia vuodessa. Remontin puitteissa muuntajien valumäärää lisättiin 90 tonneista 120 tonneihin, kun taas koko terästeollisuuden infrastruktuuri, kuten pölynpitojärjestelmät, hallin vahvikkeet, uudet teräs- ja kuonanapat, tangonsiirtoautot ja nosturijärjestelmät, mukautettiin vuosittaiseen 3,5 miljoonan tonnin tuotantokapasiteettiin.

Toinen tänään avattu tehdas on uusi kalkkitehdas. 260 tonni / päivä kapasiteetin kalkkitehtaan sijasta perustettiin uusi kalkkitehdas, jonka kapasiteetti oli 425 tonnia päivässä kasvavan tuotantokapasiteetin mukaisesti. Kiinteistölle käytettiin 10 miljoonaa TL.

Uusien tilojen käyttöönoton takia ensimmäinen seremonia pidettiin Çelikhane Konverter -hallintahuoneessa. Täällä yhtiön pääjohtaja, joka antoi tietoja sijoitusprosessista. Hüseyin Soykan muistutti, että Kardemir muutti teräksen tuotantomenetelmäänsä yksityistämisen jälkeen ja että se lopetti teräksentuotannon Siemens Martinin louhoksissa ja aloitti teräksen tuotannon hapenmuuntajissa. Vuoteen 2014 vuoteen saakka 90'ar tonnia valumäärää 2-muuntimesta, joka tuotti terästuotantoa Kardemir'in, 120 tonnia kolmannesta muuntajasta, joka valmistettiin valmistuspäivänä. Kasvattamaan Soykanin, 90 tonnia valutuotteita 120 tonneista valukappaleista, jotka otetaan tänään käyttöön. Yhdessä muuntimen kanssa Kardemir totesi, että nestemäisen teräksen tuotantokapasiteetti on ensimmäistä kertaa historiassaan saavuttanut teoreettisen 2 miljoonan tonnin. Soykan sanoi, isi Tärkeintä on, että teemme nämä peruskorjaukset ja kapasiteetin lisäysinvestoinnit omilla ponnisteluillamme, omilla projektiryhmillämme, omilla suunnittelu- ja suunnittelukyvyllämme ja tytäryhtiöidemme valmistuskyvyillä. Olemme jälleen varustaneet tämän laitoksen automaatio- ja tasojärjestelmillä, joita tarvitaan erityisesti korkean lisäarvon teräksen tuotantoon. Olemme lyhentäneet terästuotannon aikojamme. 3,2-päivän aikana teimme muuntimen, jonka valukapasiteetti oli nolla 124 tonnia. Olemme uudistaneet kaiken teräskaupan infrastruktuurin. ” Soykan totesi, että nykyaikaistamisinvestoinneilla saavutettiin vain kapasiteetin lisäys, mutta myös metodologiaa kehitettiin tavoitteen mukaisesti tuottaa terästä erityisesti koneiden valmistus-, auto- ja puolustusteollisuudelle. Soykan kertoi, että ”kaikki nämä koostuvat noin 120-ihmisten joukkueesta sijoitusryhmästämme, operaatioryhmästämme ja toimittajayrityksistämme, 170. päivä ja ilman työtapaturmia, ne valmistuivat suunnitellusti. Näinä vaikeina päivinä teemme mielellämme uusia sijoituksia ja olemme työkaluja uudessa työllisyydessä. Haluan kiittää ja onnitella kaikkia joukkuetovereita, tytäryhtiöitäni sekä kaikkia ulkomaisia ​​ja kotimaisia ​​toimittajia ponnisteluistaan. Hyvä, siunaus. Kaadamme otsahikiä ja henkistä hikeä yhdessä ja jatkamme Kardemirin kasvattamista ja edistämme maamme toimintaa ..

Ei poikkeamista 3.5 MILLION / TON TARGET -standardista

Kardemirin hallituksen puheenjohtaja Kamil Güleç puheessaan ennen uuden terästehtaan avaamista perustettiin yksityistämisen jälkeen avaamisen jännityksen uudelleenkokemisen jälkeen.

”23-24 vuosia sitten koin tämän päivän tekniikan alun ja muutoksen tässä valvontahuoneessa. Kardemir, joka tuotti Siemens Martinin louhoksilla, maailman tuolloin jättämässä tekniikassa, muutti teräksen tuotantomenetelmän uudella tekniikalla. Koska sitä ei voitu jatkaa niin vanhalla tekniikalla, ja teknologinen muutos oli tehtävä välittömästi. Sitten tämä muutos tehtiin ja muunninjärjestelmä kytkettiin. Tämä saavutettiin vaikeissa olosuhteissa. Niin tarina alkoi ja lähtemme 90: n tonnimuuntajilla. Siirryimme valanteollisuudesta jatkuvavalujärjestelmään. Sitten 3. Teimme muuntimen. Tänään lisäämme yhden muuntimemme kapasiteettia 90: stä 120: ksi. Sovelimme uusinta tekniikkaa, jota maailma on käyttänyt. Ei mitään parempaa. On erittäin tärkeää ja mielekästä saattaa nämä investoinnit päätökseen niin vaikeina aikoina. 3,5 miljoonan tonnin tuotannon saalis oli unelma, mutta se tapahtuu nyt. Tämän laitoksen avulla ylitämme todella 3 miljoonan tonnin kapasiteetin. Vuotta myöhemmin olemme tehdas, joka on saavuttanut 3,5 miljoonaa tonnia. Tämä on Kardemirin, Karabükin ja maamme ylpeyden lähde. Kiitän kaikkia veljiäni, jotka osallistuivat asiaan. Voivatko terveelliset tuotannot tuoda hedelmällisyyttä ja runsasta voittoa ”

Kardemirin hallitus aloitti nestekaivospanoksen ja hapen puhaltamisen konvektorille. Kardemirin toimitusjohtaja, joka antoi tietoa sijoituksesta täällä. Hüseyin Soykan totesi, että kalkki on yksi välttämättömistä materiaaleista terästuotannossa ja että yksi 425 tonnia / päivä kapasiteetin kalkkitehtaasta on nostettu 260 tonniin / päivä tuotantokapasiteettiin kalkkitarpeen tyydyttämiseksi, joka kasvaa samanaikaisesti kasvavan nestemäisen teräksen tuotannon kanssa. Kan Yhdessä tämän laitoksen kanssa pystymme tuottamaan metallurgisen kalkin, joka tarvitaan 425 miljoonan tonnin nestemäisen teräksen tuotantoon. Meillä ei ole täällä uutta sijoitusta. Noin 3,5-ystävät osallistuivat kapasiteetin lisäämiseen ja 70 Million TL käytettiin. ”

Rukouksen jälkeen laitoksen avaaminen hallituksen jäsenten, toimitusjohtajan, varatoimitusjohtajan ja sankaritar-sotilaiden kanssa Rauhan kevään operaatioissa pysähtyi.

4, joka jatkuu Kardemirin terästehtaalla. Jatkuvan valukoneinvestoinnin odotetaan käynnistyvän lähipäivinä. Kardemir ilmoitti hiljattain KAP: n uudesta masuuniinvestoinnista, jonka määrä on 1 miljoonaa tonnia, ja näiden investointien tavoitteena on saavuttaa 90 miljoonan tonnin nestemäisen teräksen kapasiteetti lisäämällä 1 tonnin 120-muuntimen arvoksi 3,5 tonnia.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar