Ota tilaisuus tutkia tuhansia erilaisia ​​tuotteita vain 4 päivässä ISAF: n kanssa! ..

kiinni tuhansia erilaisia ​​aterioita päivässä
kiinni tuhansia erilaisia ​​aterioita päivässä

Tänä vuonna 23. ISAF valmistelee koota yhteen alan kaikki segmentit. ISAF 17-20October 2019, joka on kohtaamispaikka, jota turvallisuus-, työturvallisuus-, palo-, älykäs rakennus- ja kyberturvallisuussektorit odottavat ympäri vuoden, avataan Istanbulin Expo-keskuksessa!

Euraasian suurin alakohtainen tapahtuma on ISAF-messut 23. kertaa valmistautuu avaamaan. 20.000m2: n vuotuinen kasvuvauhti, joka ylittää vuosittaisen tapahtuman, isännöi 18.000-vierailijoita tänä vuonna.

ISAF, joka on ainoa kotimainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen kaikki kansainvälisestä valmistajasta kotimaiseen valmistajaan, jakelijaan, jälleenmyyjään, toteuttajaan, järjestelmäintegraattoriin, loppukäyttäjään ja harrastajaan, korkeimmalta tasolta alan alaosaan, vetoaa 2019: n paljon laajempaan segmenttiin.

ISAF, joka on valmistettu 2019: lle rikkaammalla sisällöllä kuin aiemmat vuodet, esittelee mielenkiintoisia tuotteita tärkeimmistä turvallisuus-, tietoturva-, älykkäiden rakennusten, työterveys- ja paloalan yrityksistä.

ISN esittelee 300: n lähellä olevassa osastossa tuhansia tuotemerkkejä ja kymmeniä tuhansia yrityksen erilaisia ​​tuotteita 800: llä ja pystyy löytämään asiaankuuluvat tuotteet, palvelut ja ratkaisut kaikilla tasoilla.

ISAF-alojen tärkeimpien tuotteiden tutkimiseen, etsimiseen ja vertailuun ei riitä kuukausia, mutta ISAF-vierailijoillamme on mahdollisuus vertailla kaikkia etsimäänsä tuotteita erottamalla niiden enimmäis 4-päivät.

ISAF: n tärkein ero 2019: ssä on, että tämän vuoden tuotteet ovat esillä paitsi tänään, myös tulevaisuudessa. Erityisesti alan ammattilaiset voivat käydä ISAF: ssä tutkiako heille kiinnostavien, käyttämien ja ihmettelemien tuotteiden tulevaisuuden suuntaa ja kykenevät suunnittelemaan vastaavasti.

Kutsumme kaikki alan ammattilaiset, kiinnostuneet osapuolet, harrastajat ja tulevat sektorin edustajat osallistumaan alaan jännittävään jättiläiskokoukseen.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 11

Tarjouspyyntö: TÜLOMSAŞ 2020 Year Warehouse-, toimitus- ja kuljetuspalvelut

Marraskuu 11 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Mon 11

Ostotarjous: Yksityinen turvallisuuspalvelu

Marraskuu 11 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Sal 12

Hankintailmoitus: Tietoteknisten järjestelmien toimittaminen ja ylläpito

Marraskuu 12 @ 14: 30 - 15: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar