Liukuportaat eivät toimi Ankaran metroasemilla

kävelyportaat ankaran metroasemilla
kävelyportaat ankaran metroasemilla

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta antoi äskettäin kirjallisen lausunnon liukuportaista, jotka eivät toimi metroasemilla.

Pääkaupunkiseudun kunnan antamassa lausunnossa ALO 153 -siniselle pöydälle selitettiin etenkin sosiaalisen median valitusten lisääntyessä liukuportaiden lisääntymiselle.

EDELLINEN AIKA

Ankara Metro, ANKARAY ja Teleferik yhteensä 508-liukuportaita, hissejä, liikuntarajoitteisia laitoksia, lisääntyvä tieto, joka sisältää pääkaupunkiseudun kunnan, käsinauhat ja ketjut kertoivat liukuportaiden toimintahäiriöistä rikkoutumisen vuoksi.

Todettiin, että liukuportaiden korjaukset tehtiin varaosilla sen yrityksen tai kunnan varastoissa, joka allekirjoitti ylläpitosopimuksen aikaisempina ajanjaksoina, ja annettiin seuraavat tiedot:

”Vaikka tilanne on rutiininomainen, viimeisessä 2019-yksikön tammi-syyskuun kattavassa huoltosopimuksessa suunniteltiin näiden kahden tavaran toimittaminen EGO: n pääosastolle, ja ne jätettiin sopimuksen soveltamisalan ulkopuolelle. Edellisestä ajanjaksosta johtuen ulkomailla valmistettujen käsinauhojen ja ketjujen toimittaminen, joka saattoi kestää kaksi tai kolme kuukautta, ei kuitenkaan ollut mahdollista. Ankaran metroosassa on 6-tyyppisiä käsinauhoja ja 7-tyyppisiä ketjuja. Lisäksi kunkin portaiden pituus on erilainen, ja myös käsinauhan ja ketjun koko vaihtelee. Siksi nykyinen ongelma ei ole huollon puute, vaan vaikeudet toimittaa varaosia edellisellä kaudella tehdyn sopimuksen perusteella. "

UUSI TARJOUS TEHTY, VIKA POISTETTU

28 päätti ongelman ratkaisemiseksi Ankaran pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja pormestar Mansur Yavaşin astuessa virkaansa ilmoittaen, että uusi tarjouskilpailu julkaistiin elokuussa. X 1 tarjouksen jälkeen Uudessa sopimuksessa, joka on voimassa lokakuusta 2019, todetaan, että urakoitsija toimittaa materiaalit.

Toimitetut varaosat on asennettu liukuportaille, jotka ovat epäonnistuneet lokakuun 5 jälkeen. Lokakuusta lähtien 2019 asennetaan nopeimmin suhteessa urakoitsijan työsuhdesuhteeseen ja ongelmamme ratkaistaan. Pahoittelemme kansalaisiamme tässä prosessissa koettujen epäkohtien vuoksi

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar