Izmit Bay Pollution 10 Ship 10 Million TL rangaistus!

korfezi saastuttaa laivan miljoonan TL rangaistuksen
korfezi saastuttaa laivan miljoonan TL rangaistuksen

Kocaelin metropolialueen kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston tarkastusryhmät eivät päässeet pilaantumiseen Izmitin lahdella. 7-joukkueet, jotka työskentelevät sanomatta 24-tunteja päivällä ja yöllä, puuttuivat 2019-tapahtumaan 10-tapahtumassa. Tarkastusryhmät tarkkailevat tarkkaan 10 miljoonaa 9 tuhatta 884 TL: n hallinnollisia sakkoja väliintuloon joutuneelle 339-alukselle ja Izmitinlahden alusten ja muiden alusten aiheuttamaa meren pilaantumista.

KÖRFEZIN YÖPITO

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, Izmit Bay, hoitaa alusten ja alusten aiheuttaman meren pilaantumisen valvoakseen merta päivällä ja yöllä. Ilma-, maa- ja meriohjaus-, valvonta- ja seurantatoimet suoritetaan. Ilmanohjausryhmät, joilla on merihallintalentokoneita, Izmitinlahti on edelleen saastuttavien alusten painajainen. 2019-kuukauden 10-kuussa 10-alukseen sovellettiin yhteensä 9 miljoonaa 884 tuhatta TL hallinnollista seuraamusta.

VIIMEINEN RAJOITTAMISRIKKI 2 MILJOONAA 571 tuhat TL

Suurkaupunkiseudun kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston tarkastusryhmien äskettäisissä tarkastuksissa ro-ro-rahtialuksen nimeltä ept Neptune İthaki en todettiin pilaavan merta. 11 2 miljoonaa 517 tuhatta 825 TL: n hallinnollisia seuraamuksia sovellettiin perjantaina Fordin satamassa sijaitsevaan rahtialukseen Neptune İthaki bulunan, koska se aiheutti meren pilaantumista hydrauliöljyvuotojen takia.

Meriveden laatu seuraavaa

Myös Pääkaupunkiseudun kunta seuraa tarkkaan Izmit Bayn meriveden laatua. Merenvesien laadun parantamiseksi ja Persianlahden merieläinten väestön lisäämiseksi tehtyjen tutkimusten puitteissa toteutettiin yhteistyössä TUBITAK-MAM: n kanssa TÜ Izmitin lahden veden laadun ja maanpäällisen lähteen seuranta ja parannetaan saastumisen ehkäisemissuosituksia ”-hanke. Seuranta suoritetaan vuodenajan mukaan kausensyvyydessä (6 kertaa) koko 4-meriasemalla. Lisäksi 8-purolta otetut näytteet, jotka päästävät lahdelle, ja mittaukset tehdään.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 06

Tarjouspyyntö: Irmak Zonguldak Line Km: 378 + 220'de ylitysrakentaminen

Marraskuu 6 @ 10: 30 - 11: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 06
tsaari 06

Hankintailmoitus: Puu-ratapölkkyjen hankinta

Marraskuu 6 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar