Toinen vastaus Imamoglulta Tender Stationille: "Olen erittäin raivoissaan Istanbulin puolesta!"

imamoglundan toinen vastaus tarjoukseen
imamoglundan toinen vastaus tarjoukseen

İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu piti päätöspuheen Mukhtars Workshop düzenlen -tapahtumassa, joka pidettiin Yenikapın Euraasian näyttely- ja taidekeskuksessa, ja toi kaupungin 961-päällikön yhteen.

Imamoglu, joka reagoi Haydarpasan ja Sirkeci-asemien lähettämiin sosiaalisen median tileihin ensimmäistä kertaa kiellettyä tarjouskilpailusta, painotti olevansa erittäin vihainen Istanbulin puolesta. ”Tällä tavoin ihmiset, jotka eivät osaa kohdella julkisia hyödykkeitä ja joilla ei ole tätä moraalia, vetävät valtion omaisuuden tänään jollekin, ja huomenna muut asiat vedetään. Emme salli tätä. İm Imamoglu sanoi: ”Joka päivä kohtaamme huolestuneita uutisia ja tapahtumia, joista olemme huolissamme. Tällaisessa ilmapiirissä, sellaisessa ilmapiirissä ihmiset, jotka tekevät tämän, eivät voi tulla valtiomiehiä eivätkä suojata tämän kansakunnan omaisuutta ”.

Istanbulin metropolialueen kunta (IMM) järjesti Mukhtars Workshop de: n Euraasian näyttely- ja taidekeskuksessa (AGSM) Yenikapissa N 2020-2024 strategisen suunnittelun puitteissa. Ennen työpajan päätöspuhetta IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu isännöi yhteensä 13-päälliköitä symbolisesti AGSM: n toimistotilassa osana 19-lokakuun päällikköpäivää. Imamoglu, muhtaareja, "Kuinka voit" kysymys: "Työskentelen paremmin. Suosittelen sitä kaikille ”. Rakastamme mukhtarejamme. Nautimme myös olemisesta yhdessä mukhtareidemme kanssa. İm İmamoğlu sanoi, orum onnittelen sinua tästä kauniista päivästä. Haluamme ylläpitää ja kehittää tätä toimistoa, joka on ehkä demokratiatietoisuutemme ensimmäinen kohta, kenties ensimmäinen kohta, olla mukhtareidemme kanssa ja työskennellä yhdessä. Nykyinen työpajasi on osa tätä, mutta se on alku. Haluamme viedä sitä pidemmälle. Ajatuksesi kattavat meille erittäin arvokkaan paikan, ja et epäile, että se menee siihen, mitä olemme lisänneet. "

"Paljonko me jaamme, liiketoimintamme on niin helppoa"

İmamoğlu totesi, että Istanbul on iso kaupunki, ja mitä enemmän jaamme ja jaamme johtoa Istanbulissa, sitä helpompaa liiketoimintamme on. Tämä helpotettu järjestelmä todella ratkaisee monia yhteiskunnan ongelmia. Siksi käsite, jota kutsumme demokratiaksi, on erittäin kaunis ja arvokas. Rakastan tätä määritelmää: Demokratia tarkoittaa sitä, että äänestäjillä on oikeus hallita; mutta se on järjestelmä, joka suojaa niiden olemassaolooikeutta, jotka eivät valitse. "Äänestin, tiedän kaiken. Mies, jonka puolesta äänestin, valittiin, ja hänen tulisi tehdä kaikki! ' Se ei ole sellaista. Päinvastoin, se on järjestelmä, joka saa kansalaiset tuntemaan yhdenvertaiset oikeudet. Joten seisot mekanismin vahvimmassa lähtökohdassa. Meillä on monia työpaikkoja; mutta ryhdymme voimakkaisiin askeliin myös tällä alalla. "

"NAAPAPUOLINEN ASSAMBLIAN PRESIDENTTI ON PALJON"

Imamoglu kertoi: ”IMM on perustanut tänään Kentin kaupunginvaltuuston ilk. mutta ensimmäistä kertaa olemme muodostaneet kaupunginvaltuuston, tämä on arvokasta. Ensimmäistä kertaa kehitämme Istanbulissa vapaaehtoista järjestelmää, joka kattaa sadat tuhannet ihmiset. Sillä on paikkansa laissa. Jokaisella julkisella laitoksella on mekanismi vapaaehtoisten hyödyntämiseksi. Kehitämme määritelmää 'kaupungin vapaaehtoiset'. Hyödyt kaikesta tästä. He hyödyntävät sinua. Toinen tavoitteemme on naapuruusneuvostot. Tämän naapuruusneuvoston puheenjohtaja on horjumaton. Tavoitteenamme on perustaa noita edustajakokouksia lähiöihin. Selitimme tämän vaalien julistuksessa ”.

"MINISTERIÖ ON ANTANUT ASIAT IMMINEN ILMOITTAMALLA

Sitten İmamoğlu meni aulaan, jossa työpaja pidettiin, ja tapasi Istanbulin 961-naapuruston päälliköitä. professori Tohtori Kun Murat Şeker ilmoitti työpajan tuloksista, İmamoğlu otti mikrofonin ja puhui työstä, jota he tekevät uudella kaudella mukhtaarien kanssa, joita hän määrittelee başlangıçksi demokratian lähtökohdiksi .. Imamoglu, hänen puheensa loppupuolella tarjousprosessissa Haydarpasa ja Sirkeci-asemat toivat skandaalin. İmamoğlu totesi, että molemmat asemat ovat symbolisia rakenteita Istanbuliin muuttaneille, ja tiivisti tarjousprosessin tapahtumat. Imamoglu totesi, että liikenne- ja infrastruktuuriministeriö on käynnistänyt sosiaalisia ja kulttuurisia tarkoituksia koskevan tarjouskilpailun tuottamatta voittoa. ”Haluan sinun tietävän; julkinen laitos voi siirtää toiselle julkiselle laitokselle ilman tätä varten tarjouskilpailua. Toisin sanoen liikenneministeriö voi antaa sen IMM: lle. Istanbulista on olemassa satoja esimerkkejä tästä. Sanoin: "Teet sen väärin". Olemme täällä. Arvioimme näitä paikkoja parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoamme niitä yleisölle. Mutta ministeriö antoi lausunnon; "Metropolitan ei voi päästä tähän tarjoukseen", hän sanoi. Miksi hän ei voi? Ei vastausta; eivät ole sallittuja! Kysyin häneltä, mitkä hänen motiivit olivat. Mikä on motivaatiosi tälle motivaatiolle? Se mitä kutsut IMM: ksi, on laitos, joka kuuluu 16 miljoonaan kaupunkiin. Onko olemassa sellaista pakotusta, joka vaatii tämän selityksen ?.

MAZ EI OLE VALTIOJA, JOS TÄTÄ TÄTÄ "

Imamoglu kertoi osallistuneensa tarjouskilpailuun IMM: n tiedostojen tarkistamisen ja hyväksymisen jälkeen ja jakovansa tietoja kilpailijayrityksestä kendilerine. Imamoglu kertoi, että heille ilmoitettiin 17.00-jonoista tulevalla faksilla, että heidät jätettiin tarjouskilpailun ulkopuolelle, ja he sanoivat: Lar He kysyvät: "Missä kulmakarvasi ovat, missä on silmäsi? Missä poskesi on? ' Se on tragikoominen tila. Ehkä sanoin hänelle nokkela; Mutta olen myös hyvin vihainen. Olen vihainen Istanbulin puolesta. Mielenkiintoisempaa: 15 päivää sitten kaikki oli laillista, mutta mikä tekee 15-motiivista, joka ajaa sinut siihen päivän aikana? Tämä koskee tämän kaupungin 16 miljoonaa ihmistä. Vaadin tätä puolustamaan 16 miljoonan ihmisen oikeuksia tässä kaupungissa. Kuka tahansa, joka on vastuussa tästä prosessista, mukaan lukien huoneessa olevat, tekee rikosoikeudellisen kantelun jokaisesta heistä maanantaina. IMM omistaa tämän kaupungin omaisuuden, tämän kaupungin luottamuksen, historian, luonnon ja hengellisyyden.Se ei ole yritys, jonka pääoma on tuhansia TL. Istanbulin kunta omistaa sen ”.

N MITÄ TÄMÄ MOTIVOINTI on? ”

”Mikä tämä motivaatio on? Kenelle, minkä vuoksi annat ”Imamoglu kysyy jälleen:” Tällä tavoin ihmiset, jotka eivät tiedä julkisten hyödykkeiden tapaa, eivät kanna tätä moraalia, vetävät tänään valtion omaisuuden jollekin ja huomenna vetävät muita asioita. Emme salli sitä. Suumme ei puto ollenkaan: Yhtenäisyys, yhteenkuuluvuus, oikeudenmukaisuus, oikeudet, laki, oikeus syödä, älkäämme suojeleko tämän kansan omaisuutta, tätä kaupunkia ja maan hengellisyyttä, olkoon tämä maa rauhassa, älkäämme kuuleko pahoja uutisia, älä loukkaantu. Joka päivä kohtaamme huolestuneita uutisia ja tapahtumia, joista olemme huolissamme. Tällaisessa ympäristössä, ilmapiirissä ihmiset, jotka tekevät tämän, eivät voi olla valtiomiehiä eivätkä suojata tämän kansakunnan omaisuutta.

MATKAPUHELIN JAKELUJEN KYSYMYKSIÄ UUDEN TEKNOLOGIAN VAHVISTAMISEKSI

Fikri Temizel, Yunus Emren piirin muhtaari Arnavutköyssä, esitteli Imamoglulle valokuvan hänen isänsä kudotusta matosta. İmamoğlu, Esenler Kazım Karabekirin piiri Mukhtar Muharrem Polat, ”nuorin miesmuhtaari”, Zeytinburnu-radioympäristö Mukhtar Edanur Menteş “nuorin naismuhtar, Adalar Nizamin naapuruusosa Mukhtar Sherif Ali Coskuner” vanhin urosmuhuari ”, Sisli Erik Vanhin nainen Feriköyn naapuruston pormestarille Sevim Meriçlle, erkekin miesmusta, joka palveli pisin termi Hasan Refet Üstünille, Sarıyer Tarabyan naapuruston muhtaarille ja pisin pisin muhtar e Bakırköy Zeytinlik -alueen muhtaarille. laatat ja palkinnot. İmamoğlu jakoi laatat ja palkinnot Istanbulin vammaisten päälliköille, Üsküdar İcadiye -alueen päällikölle Mehmet Faruk Güllülle ja Bağcılar Yenigün -piirin päällikölle Bünyamin Çiftçille.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Mon 18

Ostotarjous: Autonvuokraus

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Hankintailmoitus: Tietotekniikkajärjestelmien huolto- ja korjauspalvelut

Marraskuu 18 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Mon 18

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜLOMSAŞ)

Marraskuu 18 @ 15: 00 - 16: 00
järjestäjät: urakoitsija
+ 90 222 224 00 00

Rautatiehuolto-uutiset

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar